Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Iubitorii squash-ului au oportunitatea de a-si arata talentul la Campionatul National Open de Squash

Sibienii pasionați de squash se pot ȋnscrie, până pe 7 noiembrie 2014, la calificările pentru Campionatul Național Open de Squash. Etapă preliminară care va avea loc ȋn acest weekend, 8-9 noiembrie 2014, la Sibiu, pe terenurile de squash din Şelimbăr, ce aparțin clubului Squash Sibiu.

Turneul se va desfăşura în două etape: o etapă de calificări în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara și o etapă finală, având loc în Cluj-Napoca. Campionatul se adresează atât  profesioniştilor, cât şi amatorilor, bărbaţi sau femei de orice naţionalitate, cetaţeni sau rezidenţi în România, care au împlinit vârsta de 18 ani.

Înscrierea în campionatul Romanian Open Squash se poate face pe site-ul www.romanianopensquash.ro sau direct la clubul Squash Sibiu.

Sebastian Baciu, preşedintele Pro Squash, motivează dezvoltarea squash-ului în România din ultimii ani, prin sincronizarea unei multitudini de factori: "Asistăm la o creştere exponenţială a squash-ului prin dezvoltarea infrastructurii. Aproape în fiecare lună se lansează un club nou de squash: luna trecută s-a deschis primul club de squash în Piteşti, luna viitoare se va inaugura al treilea club de squash în Timisoara şi mai urmează altele în primavară. Începând cu anul acesta avem o Federaţie Română de Squash, şi au fost organizate în 2014 peste 12 competiţii oficiale de squash, care au atras puternic atenţia mass media. Estimăm că numărul jucatorilor de squash s-a triplat în ultimii doi ani, iar organizarea unor competiţii de amploare în locaţii publice, ajută enorm la popularizarea acestui sport", spune acesta.

Finala campionatului va avea loc pe un teren de squash din sticlă care va fi amplasat în Atrium Center din Iulius Mall, în Cluj-Napoca. Sunt confirmaţi deja cei mai buni jucători la nivel naţional. În timpul celor trei zile ale etapei finale se vor desfăşura şi meciuri demonstrative între doi jucători tineri de talie internaţională. Premiile puse în joc sunt ȋn valoare de peste 3.500 USD.

 

Sursă foto: www.romanianopensquash.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus