Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Mircea Cazan: "De Craciun sa sarbatorim impreuna «Santa Klaus, fara Mickey Mouse»"

Deputatul Mircea Cazan, copreședintele ACL Sibiu, susține că numărătoarea votului va confirma victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale. Imediat după închiderea urnelor în România, Mircea Cazan a revenit stilul declarațiilor făcute și în campanie. ”Vreau să mulțumesc în primul rând sibienilor, în mod deosebit celor din județul Sibiu, din Ardeal, din Moldova, celor din sud, pentru efortul deosebit de a ieși la vot. Celor de dincolo de granițe, copiilor, prietenilor mei, celor care au ieșit la vot. România sper din suflet să aibă un președinte dat de Sibiu. Și sper să ne ajute bunul Dumnezeu să ne ajute ca de Crăciun să sărbătorim împreună «Santa Klaus, fără Mickey Mouse»”, a afirmat Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

mutu de la manutanta

Acum 9 ani

Esti caraghios, musiu si nici umor n-ai! Astea sunt bancuri de scolari repetenti. Cu ce te-a suparat Ponta de nu poti sa-l ierti? Ti-a luat boii de la bicicleta?!
Raspunde

ali baba

Acum 9 ani

rusine ardeal k na ti iesit la vot.....singura sansa sa dati cu psd si cindrea pe jos.aratati de maine k aveti sange si stergeti cu psd ii..jos cindrea,besoiu si toata nemurirea lorpusi pe functii publice.
Raspunde

@ali baba

Acum 9 ani

Asculta aici, eu is Baba Novac draga ali baba, si te rog sa mai lasi de la tine; uneori ardelenii is si ei un pic balcanici . Pregateste-te mental de sarbatoare, spor la treaba sau servici usor sau ce vrei tu. :)
Raspunde

mitica din Miticistan pt. erdelyeni

Acum 9 ani

V-a placut bai fazanilor cum le-am dat-o impreuna prin esofag ciorditorilor ?
Raspunde

@ali baba

Acum 9 ani

O intrebare de clasa a 2 a : Cate case are \\cindrea si cate case are Johannis? Cine e in avantaj inseamna a afurat mai mult! Daca te cheama Ali Baba , ii cunosti pe cei 40 de hoti? E vreunul cu initiala K?
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Ion Kiliescu, Viorel Krebengiuc, Radu Kazăre, Nicușor Konstantinescu, Adriean Kideanu, Miron Kitrea, Atilla Kerestoy. Mai vrei ?
Raspunde

Kompletare

Acum 9 ani

Dan Ioan Kopescu, Gabriel Koprea, Kasile Blaga. To be continued.
Raspunde

Liviu Kragnea

Acum 9 ani

Ptiu.
Raspunde

Pt boul de Cazan

Acum 9 ani

Un infantil din Mărginime a ajuns să aibă drept de decizie asupra noastr. Nu are nici cel mai mic bun simţ, de educaţie nu mai vorbesc. E agresiv şi, ceea ce este mai rău, molipseşte pe cei tineri, puri şi fără vină. Eu, astăzi, m-am hotărât ca la şcoală să arăt elevilor că a porecli un om e cea mai josnică vorbă a omului, ceva de epoca de piatră. Numai după ce ajungi cel puţin la nivelul lui poţi să dai o poreclă sau dacă îţi este prieten şi acceptă, altfel e jignire grosolană. S-a înţeles măi, sac de seu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus