Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Miodrag Perisic, dupa esecul cu CS Gaz Metan Medias: "A trebuit sa jucam cu patru jucatori scunzi, ceea ce ne-a schimbat mult jocul"

Miodrag Perisic, tehnicianul formaţiei CSU Atlassib Sibiu, a explicat, la finalul partidei, eşecul echipei sale din duelul cu CS Gaz Metan Mediaş, pierdut de sibieni în ultima fază a meciului, cu scorul de 74-77. Antrenorul ”galben-albaştrilor” este de părere că echipa sa nu putea face mai mult, în condiţiile în care aceasta a fost obligată să joace, pe tot parcursul meciului, doar în cinci jucători, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă formaţia de pe malul Cibinului.

”Așa  cum ați văzut, de-a lungul meciului, am avut probleme în echipă. Brandon Johnson a jucat doar pentru că a trebuit, pentru că Flavius Lăpuște a jucat 10 minute și a comis 5 faulturi. Foarte ciudat, dar asta fost. Brandon Johnson a fost aici pe teren, în caz de nevoie. A trebuit să jucăm cu patru jucători scunzi: Calotă, Bojovic, LeVar și Brandon Johnson, ceea ce ne-a schimbat mult jocul. Am încercat să punem presiune, aceasta presiune ne-a dat rezultate, dar a fost aproape imposibil să rezistăm tot meciul cu 5 jucători. Cred că în anumite momente nu am avut noroc. Mediașul a marcat bine, în sfertul patru, de 4-5 ori de 3 puncte, dar sunt mulțumit că am supraviețuit. Am reușit, spre final, să egalăm. Bojovic a avut acea aruncare unde a fost fault, iar dacă ar mai fi avut o aruncare liberă, în plus, rezultatul ar fi fost diferit acum. Asta este. Ei au marcat aceste ultime trei puncte, de la 7-8 metri, din greșeala noastră, pentru că time out am spus că vom schimba imediat, am schimbat însă puțin mai târziu. A fost o aruncare de la 8 metri, dar nu am reacționat așa bine în acel moment, în defensivă. Oricum, vreau să felicit echipa Mediașului”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus