Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Epurarea spatiului public

Aproape 14.000 de oameni au citit poezia scrisă de Corneliu Vadim Tudor lui Klaus Iohannis doar pe site-ul Turnul Sfatului. Alte zeci, sute de mii, pe alte gazete electronice. 14.000 de oameni au arătat interes „operei” unui scelerat, odată la un pas să devină președinte al acestei țări, în loc să îl trimită în paginile cărților de istorie printr-o simplă acțiune: ignorarea.

Este o lecție pe care noi încă nu ne-am însușit-o. O reacție extrem de puternică ce ar salva multe apariții penibile în viața publică. Gândiți-vă unde ar fi ajuns Gigi Becali, de exemplu, dacă elucubrațiile celor doi neuroni ai săi ar fi fost de la bun început ignorate, de public, de media. Niciunde. Sau cei doi-trei manipulatori de cuvinte sibieni, cu acces la internet și pretenții de gazetari, care ani buni de zile au trăit cu impresia unei importanțe ieșite din comun tocmai datorită atenției care li se acorda. Sunt zeci de exemple de non-valori, ca cele de mai sus, care nu ar fi ajuns niciodată să aibă atât de multă putere încât să altereze soarta și așa șubredă a acestei țări atât de greu încercate. Gândiți-vă de câte ori nu am fost la un sfert de pas de o tragedie? Vadim a fost la un pas să devină președinte. Gigi Becali a ajuns șef al unui partid ce a înclinat balanța spre corupție în suficiente consilii locale.

Moartea unei non-valori este ignoranța. Privați de atenția publicului oamenii de genul acesta pierd capacitatea de a face rating. Iar fără această capacitate pierd atenția mass-media. Pentru că în media de astăzi nu contează nimic, dar absolut nimic altceva în afară de a face bani. Fiecare Viorel Lis care apare la televizor prezintă interes doar atât timp cât de pe urma lui emisiunea vinde publicitate în sumă mai mare decât cea pe care o dă invitatului. Ține numai și numai de noi ca alte personaje de genul ăsta să nu se mai nască niciodată. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

12 comentarii

...

Acum 7 ani

\"Moartea unei non-valori este ignoranța. \" Nu, noi spunem \"Moartea unei non-valori este ignorarea.\", cred ca asta a vrut sa fie ideea.
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

TS tot pentru rating si bani a publicat \"capodopera\" lui CVT. Si acum criticati chiar voi \"media\" avida de bani, care publica orice pentru rating. Nu-i frumos.
Raspunde

Da... :(

Acum 7 ani

Intr-adevar...care a fost scopul publicarii in TS a \"capodoperei\"? M-a surprins sa o gasesc acolo... Oare a fost rating-ul?
Raspunde

cetitorul non valoare

Acum 7 ani

Cand te referi la \"doi-trei manipulatori de cuvinte sibieni\" te gandesti de fapt la tine, la Bratu si la Deleanu?
Raspunde

varza turnul sfatului

Acum 7 ani

Mai baietzi acum faceti pe moralistii dar cine v-a pus sa publicati poezia??Hai sictir ca esti penibil omule. Dupa ce ca vreti sa va faceti trafic aidoma jegurilor de posturi bucurestene cu gigi fecali acum tot oamneii sunt de vina ca au indraznit sa intre pe pagina si automat le-a aparut pe o pagina intreaga poezia lui vadim. Se vede nivelul scolii de maistri lucian bleaga. Vai de asa zisa jurnalistica a voastra facuta la sibiu.
Raspunde

Georg:_Vadim si pretenii vechi

Acum 7 ani

Corneliu Vadim Tudor: „Dragă Valentin Ceauşescu, De ziua ta îţi doresc tot binele din lume şi să fii fericit în mijlocul familiei. Ai făcut ceva bun pentru ţara asta. Toată tinereţea mea se leagă de echipa de aur Steaua Bucureşti, căreia îi datorez enorm. În ceea ce te priveşte, porţi un nume istoric - nu te uita la pigmeii care se leagă de voi. Timpul va alege grâul de neghină, aurul de ţărână. La Mulţi Ani!”___(Are si el pretenii lui de nadejde...ce va bagati)....
Raspunde

Georg___Corneliu Vadim Tudor: ODA Elena Ceausescu

Acum 7 ani

Corneliu Vadim Tudor: Urare de iarna___ Este fiica prea iubita/ A acestui brav popor/ De luceferi strajuita/ Si de steagul Tricolor/ E Elena Ceausescu/ Suflet nobil si vibrant/ Mama buna, om politic/ Si prestigios savant/ Inteleapta-i este fapta/ Nazuind spre viitor/ Tot cu cinste sta in dreapta/ Marelui conducator._____ ***poezii.citatepedia.ro/de.php?p=3&a=Corneliu+Vadim+Tudor
Raspunde

HI HI

Acum 7 ani

Georg draga....fara suparare...de la atata nostalgie a vremurilor apuse..ai deraiat de pe fix!de ce nu te bagi la o Paulaner cu nea vadim,amicul tau?
Raspunde

@5

Acum 7 ani

astia sunt facuti la chioscurule de diplome de la cluj, nu de la Sibiu, de la facultatile sibiene ies oameni adevarati si racheta in trepte tot la Sibiu o fost inventata, la cluj,bucuresti, brasov......... chioscuri de diplome
Raspunde

perciun

Acum 7 ani

Da, Herr Brylynski, tu esti o dovada vie de jurnalist corect, cu nevasta in Primaria lui Klaus si locuinta de la ANL pentru odele scrise.
Raspunde

Tzo Baxus

Acum 7 ani

Bey Brylynski, ce pl mea mai face gipsanu\' ala de scria pe la voi cu pseudonimul Laurentiu Parnica ?
Raspunde

s2pqwwcKK7X

Acum 7 ani

Wow! Talk about a posting knknoicg my socks off!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus