Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Perisic se teme de noua achizitie a celor de la CS Energia Targu-Jiu, inaintea "dublei": "Un jucator ce a evoluat la Campionatul Mondial e cu siguranta foarte bun"

Miodrag Perisic, tehnicianul celor de la CSU Atlassib Sibiu, a prefaţat partida pe care ”galben-albaştrii” o vor avea, mâine, împotriva celor de la CS Energia Târgu-Jiu, în sferturile de finală ale Cupei României.

”În primul rând, vreau să urez An nou fericit fanilor noștri și sper că vor avea un an la fel de bun ca și cel care a trecut și vor fi mulțumiți de echipa pe care o iubesc. Vor fi două  meciuri foarte importante, în patru zile. Primul la Rovinari, al doilea aici. Tot ce trebuie să facem este să obţinem un rezultat bun la Targu Jiu  și când spun un rezultat bun mă refer la faptul că și dacă vom câștiga cu două puncte în deplasare, aici nu putem face egal, trebuie să câștigăm. Trebuie să facem acolo un rezultat bun, să încercăm să obținem cel mai bun rezultat posibil iar apoi, în fața fanilor noștri să încercăm să ne calificăm în semifinale. Va fi foarte greu, dar vom încerca să dăm totul. Facem tot posibilul pentru ca echipa să fie completă, dar în cazul în care va exista posibilitatea ca cineva să nu poată sta pe teren mai mult timp, cu siguranță nu ne vom risca și vom juca cu acei jucători care sunt apți de joc”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Antrenorul lui CSU Sibiu a vorbit şi despre ultima achiziţie a celor de la Târgu Jiu, grecul Andreas Glyniadakis, care l-a înlocuit pe american Larry Turner, jucător ce a încheiat colaborarea cu echipa gorjeană la finalul anului 2014.

”Rovinari este o echipă cu o listă de jucători foarte buni, iar acum, că au schimbat poziția a 5-a, au adus un jucător care a evoluat la World Cup, un jucător grec care a jucat în naționala Greciei, deci, cu siguranță e un jucător foarte bun. Nu avem foarte multe informații despre el acum, dar va trebui să îl urmărim mai bine să să vedem ce va schimba și cât va juca. Eu tocmai am primit informația. Vom vedea. Ce este cel mai important este să facem un meci bun acolo”, a mai precizat Miodrag Perisic.

CSU Atlassib Sibiu va evolua  mâine, în deplasare, la CS Energia Târgu-Jiu, în prima manşă a “dublei” din sferturile Cupei României. Partida va începe la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Foto: www.csusibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus