Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
15°C

Dupa noua ani, se termina constructia gradinitei din Strand

Grădinița nr 1 din cartierul Ștrand va fi finalizată în acest an din banii Primăriei, a anunțat astăzi primarul interimar Astrid Fodor. ”Nu mai așteptăm finanțarea de la minister, o vom face cu banii noștri”, a anunțat Astrid Fodor. Ultima dată când ministrul Liviu Dragnea a vorbit despre lucrarea din Sibiu a promis că va fi încadrată în lucrările ce vor fi finanțate din Programul național de dezvoltare locală. Ultimii bani veniți de la Ministerul Educației pentru acest obiectiv au venit în 2006, când au fost alocați 50 de mii de lei.
În proiectul de buget pe 2015 al Primăriei Sibiu sunt prevăzuți două milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la grădiniță.
În afara acestui obiectiv, în buget mai figurează la acest capitol 885.000 lei pentru lucrările la mansarda grădiniței nr. 5, reamenajarea blocului alimentar la grădinița nr. 36/Școala gimnazială 23 – 350.000 lei, amenajarea termosistemului și modernizarea hidroizolației la creșa nr. 4 – 180.000 lei, refacerea acoperișului atelierului aferent Colegiului Tehnic “Cibinium” – 140.000 lei, termosistem la grădinița nr. 29 (100.000 lei) și a unui perete lateral la grădinița nr. 28 (30.000 lei), reabilitarea gardului, înlocuirea porții de acces în grădinița nr. 5 (45.000 lei), reabilitarea gardului și a porții de acces la grădinița nr. 41 (35.000 lei), reabilitarea gardului la Liceul Constantin Noica (35.000 lei), refacerea soclului și acoperișului la grădinița nr. 7 – 112.000 lei.
Proiectul de buget local elaborat de Municipiul Sibiu pentru anul 2015 însumează 486.044.210 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Bunic obisnuit

Acum 7 ani

Doamne,Dumnezeule!! Am un nepot de 10 ani si atunci,cand avea 2 ani si cladirea era in acelasi stadiu,speram sa-l duc acolo.Acum am o nepotica de 2 ani (ce coincidenta!?) si sper ,din nou, s-o duc pe ea acolo.D-na A.Fodor,va rog tineti-va de cuvant! Se ruineaza constructia.Cartierul e mare.Sunteti femeie,mai sensibila la aceste probleme (nici un apropo la Presedinte,pe care nu l-am votat,desi il simpatizez!?).
Raspunde

Popa

Acum 7 ani

Asa sa fie! Si cred ca va fi asa. Am incredere in primarul interimar.
Raspunde

Un neincrezator

Acum 7 ani

Cum sa se termine cand primaria sibiu a acordat curtea scolii si a viitoarei gradinite unui baiat de bani gata cu MAMA functionar in primaria sibiu si au trasformat- o in teren de fotbal privat!! Unde se vor juca copii de la viitoare gradinita in strada ???.sa raspunda d- na Fodor!!!!!!
Raspunde

...

Acum 7 ani

...manevrele cu terenuri de fotbal s-au facut si la sc. 25 si poate si poate si in alte parti. Este oribil ce au putut face scolii. Curtea elevilor seamana mai mult cu un tarc, soarele nu-i mai vede pe copii din cauza zidurilor ce-i inconjoara si e foarte aglomerat in pauze. Daca la o scoala gen sc. 5 nu este fizic posibil sa ai curte mare, aici unde era bine facut (de comunisti) au \"rezolvat\" rapid situatia baietii smecheri ai vremurilor noastre cu girul alesilor nostri... Gradinita este o rana deschisa care pare sa nu se mai vindece de mult prea mult timp. Mai bine nu o incepeau, desi sunt convins ca aceeasi baieti smecheri ar fi pus laba si pe terenul de acolo intr-un fel sau altul...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus