Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

"Hercule" vine in Romania

Actorul american Kevin Sorbo, care l-a interpretat pe eroul Hercule în popularul serial omonim din anii 1990, vine în România, la cea de-a treia ediţie East European Comic Con, care se va desfăşura între 8 şi 10 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru cei 35.000 de vizitatori aşteptaţi la Romexpo. Aceştia se vor bucura de trei scene: una dintre ele va găzdui o competiţie regională de gaming (Sport Electronic), o scenă principală este dedicată numelor importante de la Hollywood, mult aşteptatul concurs de cosplay, precum şi concursul de quiz, iar scena a doua va aparţine celebrităţilor din online care vor interacţiona direct cu fanii.

Potrivit organizatorilor, timp de trei zile, vizitatorii vor face parte dintr-o lume plină de culori, a serialelor, filmelor, benzilor desenate şi a jocurilor video, în cadrul unui eveniment de calibrul convenţiei de la San Diego, sursa de inspiraţie pentru East European Comic Con.

Actorii internaţionali şi celebrităţile din mediul online care vor interacţiona îndeaproape cu fanii, concursul de gaming şi întreaga zonă destinată jocurilor video, unde pasionaţii vor putea testa cele mai noi apariţii din domeniu, cosplay-ul, în care doritorii se pot transforma în personajele lor preferate, elementele de recuzită de pe platourile de filmare, precum şi panelurile, în care invitaţii vor purta discuţii interactive cu publicul.

East European este mai mult decât o convenţie, fiind un "exerciţiu de diplomaţie culturală", potrivit directorului evenimentului, Mircea Mureşan. "Parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite nu trebuie să rămână doar la nivel instituţional. Dacă ne uităm în jur, ne dăm seama că sunt mult mai multe lucruri care ne leagă de poporul american. Cultura nord-americană este extrem populară în spaţiul est-european şi a contribuit foarte mult la dezvoltarea regiunii. Astfel, suntem extrem de bucuroşi să ajutăm şi noi la consolidarea acesteia prin evenimentul East European Comic Con", a adăugat Mircea Mureşan.

Primele 1.000 de abonamente sunt disponibile la preţul de 49 de lei, iar următoarele 3.000 vor putea fi cumpărate cu 64 de lei, iar, în ultima săptămână, costul tichetelor va fi de 79 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Orange Shop.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus