Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Federatia lucrului bine facut? Sibianul Dan Magos si-a depus candidatura la presedintia Federatiei Romane de Automobilism Sportiv

Sibianul Dan Magoş,  preşedinte al ACS Sibiu Rally Team, candidează la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Contracandidaţii lui Dan Magoş sunt: Ovidiu Mazilu, actualul preşedinte al Federaţiei, Cătălin Nicolăescu, preşedintele Clubului Sportiv Brothers Motor Sport, Emanuel Ilina, actualul vice-preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, şi pilotul Norris Măgeanu.

“Anul acesta se împlinesc zece ani de când a luat fiinţă Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Dupa o “revoluţie” ,care s-a vrut a fi câştigătoare, ne aflăm după un deceniu într-o situaţie destul de incertă din toate punctele de vedere. Ce s-a reproşat vechii structuri s-a aplicat cu brio de către conducerea actuală a Federaţiei. Concret: o lipsă totală de transparenţă, o “abureala” vis-a-vis de afilierea la FIA (chiar daca FIA a invitat FRAS să i se alăture). O relaţie cu forul conducător al sportului românesc tensionată şi total lipsită de diplomaţie. Aplicarea principiului ilegalist “cine nu este cu noi, este împotriva noastră”. De-a lungul celor două mandate ale actualului preşedinte am tot încercat să-l sprijin cu sfaturi şi chiar cu acţiuni concrete, dar am bătut la porţi închise. Având în vedere experienţa mea de peste 12 ani în administarea sportului (prin natura job-ului am în subordine peste 180 de sportivi si 12 secţii sportive), m-am decis să îmi depun candidatura la conducerea FRAS sub un slogan câştigător deja FEDERAŢIA LUCRULUI BINE FĂCUT. Dragi prieteni, istoria de peste 100 de ani a automobilsmului sportiv ne obligă ca împreună să luptăm împreună pentru a îndeplini dezideratul de mai sus.O FEDERAŢIE A LUCRULUI BINE FĂCUT – fără ranchiună, dispute inutile care consumă energii şi cu o mult mai mare aplecare spre performanţă”, a declarat Dan Magoş pe pagina sa de Facebook.

Scopul programului său electoral face referire la reformarea statuară, funcţională, sportivă, comercială şi mediatică a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Aici poţi să citeşti programul electoral complet.

Adunarea Generală de Alegeri a FRAS, în cadrul căreia cluburile afiliate îşi vor putea exprima votul pentru noul preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, este programată pe 7 februarie 2015. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

joseph

Acum 9 ani

Dacă pe mama mea o cheamă Ilie Gheorghe și tatăl meu este Vasile Ion, eu de ce îs tâmpit și mă semnez joseph ?
Raspunde

Dan Gabriel

Acum 9 ani

Editor articole pentru publicare anunturi. Aveti aptitudini de exprimare in scris? Va place sa studiati, sa va informati cu privire la diferite subiecte si sa realizati apoi o sinteza a acestora? Daca da, va asteptam sa deveniti colaborator! Cerinte : - bune abilitati de exprimare in scris; - cunoasterea mediu/avansata a limbii engleze reprezinta un avantaj, nu este obligatoriu; - capacitatea de organizare si sintetizare a informatiei; 1. Cream impreuna o lista de subiecte de abordat. 2. Trimiteti articolele pe email in format Word. 3. Primiti bani lunar pentru articolele publicate (in functie de volumul redactat) in baza unui contract de drepturi de autor. Avantajele colaborarii : 1. Dezvoltare profesionala: 2. Lucrati in timpul liber, de acasa, fara targeturi. Nu exista un numar de articole pe care il solicitam colaboratorilor nostri. Astfel, puteti sa scrieti in timpul liber, in functie de disponibilitate si inspiratie. 3. Promovare viitoare: Veti fi prezentati in lista de colaboratori iar, articolele dvs vor trimite cititorul catre pagina de prezentare, unde, la solicitarea dvs, vom publica datele de contact. Sunt si alte elemente de promovare pe care vi le vom prezenta la interviu. 4. Beneficii financiare Articolele dvs vor fi platite. Plata se face obiectiv, in functie de numarul de caractere. Despre valoarea unui articol, modalitatea de plata si implicatii juridice vom discuta ulterior, dupa ce ne veti trimite solicitarea de colaborare. Va rugam sa trimiteti solicitarea de colaborare sub forma unui email pe adresa: [email protected] In acest email trimiteti textul, \"INFO\" si o prezentare a / CV-ului d-voastra.
Raspunde

Sibiu Rally Team

Acum 9 ani

vaaaiiii de capul nostru daca ajunge broscoiul asta presedintele FRAS .... palmares zero,atitudine de sportiv zero,caracter zero cu minus
Raspunde

nelu

Acum 9 ani

Are dreptate ca este un broscoi, nesimtit si fără scrupule care imita un președinte adevărat si vrea sa devina presedinte la FRAS, aveti grija ce votati ca se duce dracului automobilismul cu acest individ cate se crede destept.
Raspunde

tempesta

Acum 9 ani

sub nici o forma ,nu are ce sa caute nici macar ca si candidat,o sa umfle mușchii apoi ca are in CV aceasta candidatura !! da,un caracter infect,din păcate am avut ocazia sa il cunosc!! păcat de motor sportul sibian....da,seni barbu,calin bucur,jean tatu,toată lauda pt ei!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus