Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

De ce lauda ministrul educatiei dascalii sibieni: Este singurul judet din tara

Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat în cadrul unui interviu acordat Agenției Naționale de Presă că județul Sibiu este singurul din țară unde toate școlile au obținut autorizare de funcționare, meritul fiind al dascălilor și al directorilor de școli.

”O prioritate esențială este aceea a obținerii autorizației sanitare de funcționare pentru toate cele 2.520 de școli din România care nu au în acest moment autorizație sanitară de funcționare. Este un singur județ care are toate școlile cu autorizație sanitară de funcționare — Sibiu, la extrema cealaltă sunt județe cum este Suceava, care are 465 de școli fără autorizație sanitară de funcționare. Sunt și alte județe care au 270 școli fără autorizație sanitară de funcționare. Există un parteneriat între Ministerul Educației și cel al Dezvoltării Regionale prin care MDRAP susține alocarea de fonduri către reabilitarea acestor unități de învățământ în scopul obținerii autorizației sanitare de funcționare, în scopul îmbunătățirii calității educației și îmbunătățirii accesului la educație al copiilor. Este un număr extrem de mare”, a declarat ministrul Cîmpeanu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

dascal din sibiu

Acum 7 ani

Sa le multumeasca si parintilor copiilor!Fara aportul lor financiar nu s-ar fi putut face nimic.Clasa mea arata foarte bine si dotata cu tot ce trebuie datorita parintilor copiilor care\"mi-au trecut prin maini\"!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Dar despre procesul instructiv-educativ nu spune nimic? Cu asta nu se pot lăuda sibienii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus