Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-1°C

Atelier de teatru sustinut de Compania de Teatru Labirint "Azilul“

Compania de Teatru Labirint „Azilul” organizează în perioada 9-12 februarie un nou atelier de teatru senzorial labirint, la finalul căruia participanții vor realiza un spectacol deschis publicului cu reprezentări în 13 si 14 februarie.

„Rolul atelierului este de a iniția spectatorii în această formă de teatru printr-o serie de exerciții specifice metodei și de a îi pregăti pentru construirea propriului lor spectacol de Labirint în ultima zi de atelier. Workshop-ul durează aproximativ şase ore pe zi, este gratuit și deschis oricărui iubitor de manifestări artistice inedite în spații neconvenționale, în limita locurilor disponibile“, spun organizatorii.

Participanții la atelier pot alege să facă parte din Compania Labirint „Azilul” și să joace in reprezentațiile viitoare ale spectacolului. Atelierul și spectacolul vor avea loc într-o casa nelocuibilă, monument istoric sec XIV-XVI, plasat într-o piațetă din Orașul de Jos.

Atelierul va fi condus de Sebastian Dobrescu, fondatorul Companiei de Teatru Labirint Azilul, student în anul III la Facultatea de Litere și Arte a Universității "Lucian Blaga" - specializare Actorie şi Artele spectacolului.

“Experienţa labirintului înseamnă o călătorie a fiecărui spectator către sufletul şi esenţa lui. Proiectele Companiei de Teatru Labirint Azilul sunt o sursă permanentă de inedit în zona teatrală sibiană, publicul îmbrăţişând cu entuziasm cele șapte spectacole de mare succes de până acum, care au însemnat trecerea unui număr de 350 de spectatori prin experiența labirintului. De la însemnătatea sa artistică, teatrul labirint merge până la transformarea audiențelor și a comunităților, axându-se mai ales pe spectator, aducând schimbare pentru toți participanții la această experiență“, spune Sebastian Dobrescu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 7 ani

cu siguranta e vorba de casa de la intersectia Movilei-Targului-Piata Aurarilor. trebuie gasit proprietarul de drept al imobilului si tras la raspundere legat de starea mizera in care a ajuns casa, posibil cea mai napastuita din intreg Centrul istoric (ar mai fi cateva)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus