Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Ministrul german de Externe soseste luni la Sibiu

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, face, luni, o vizită în România, în cadrul căreia va purta, la Bucureşti, convorbiri politice cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, şi va participa la o serie de evenimente la Sibiu.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei Germaniei remis MEDIAFAX, şeful diplomaţiei de la Berlin, Frank-Walter Steinmeier, va avea, în cadrul vizitei în România, de luni, 9 martie, convorbiri politice cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Totodată, ministrul german de Externe va participa, la Bucureşti, la inaugurarea unei noi investiţii a unei firme germane.

Vizita în România a oficialului german se va încheia la Sibiu, unde îi va fi înmânat titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului.

De asemenea, Steinmeier va participa la inaugurarea expoziţiei "Trecut şi prezent al minorităţii germane în România" la Muzeul Naţional Brukenthal şi la manifestarea festivă "25 de ani ai Forumului Democrat al Germanilor din România".

”Printre diplomaţii şi oficialii străini care au mai primit titlul de cetăţean de onoare în trecut se numără (în ordinea acordării acestor titluri) Dr. Alois Mock - ministru al Afacerilor Externe din Austria, doamna Erna Hennicot-Schoepges, ministru al Culturii şi Învăţământului din Luxemburg, domnul Manfred Carstens - secretar de stat în ministerul federal de Interne al Germaniei, domnul François Ettori, şeful Misiunii Băncii Mondiale în România, domnul Otto Schilly - Ministru Federal de interne al Germaniei, alteţele regale Henri şi Maria de Luxemburg, doamna Susanne Kastner - vicepreşedinte al Bundestagului German şi doamna Octavie Modert, secretar de stat pentru cultură, educaţie şi cercetare în Luxemburg”, comunicat emis de Primăria municipiului Sibiu.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

marginean

Acum 9 ani

E o onoare pentru Sibiu, sperca sibienii sa stie sa o aprecieze , sa se prezinte bine si vremea sa fie prielnica.
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

D-l Steinmeier merita toata consideratia noastra !
Raspunde

@Magda

Acum 9 ani

Este ca i-ai face o felatiune ?
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Ești un idiot retardat.
Raspunde

terente

Acum 9 ani

bai dai respectu ,are dreptate ,magda ,este o peronalitate de rang mare ,si cu atit mai mult o onoare pentru sibiu ,dute la manelisti tai si la buluz cu brinza ,capu tau numai excremente debiteaza frustratule
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Ce faci nătângule??? Iar ți-au dat drumul din spital?
Raspunde

@6

Acum 9 ani

:))))))))))) ,bai ,natangul asta sa fie oare irecuperabil(de prost)?:))))
Raspunde

Bibi

Acum 9 ani

Prosti in haita.
Raspunde

@8

Acum 9 ani

Bine că stau deștepții în ciurdă !!!
Raspunde

@6,7

Acum 9 ani

Ba tananailor iar guitati, mafioti ticalosi.
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Marș !
Raspunde

make

Acum 9 ani

Bun venit la Sibiu, d-le ministru Steinmeier
Raspunde

Aveti de grija

Acum 9 ani

sa nu va numere cosurile de gunoi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus