Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cazan si Tamaian, atac la Ponta: Ii cer demisia ”mincinosului”

Deputații PNL, Mircea Cazan și Ioan Tămâian au lansat în ultimele zile atacuri la adresa premierului Victor Ponta de la tribuna Camerei Deputaților. Tămâian ăi cere demisia premierului deoarece a mințit cu privire la termenele date pentru începerea lucrărilor la Autostrada Sibiu – Pitești. ”Acum un an de zile premierul Victor Ponta le promitea tuturor celor de la Piteşti că în acest an încep lucrările la autostradă, ba chiar de la ambele capete, iar acum aflăm: Că nu există nici măcar un studiu de fezabilitate; Că acesta va fi gata peste 17 luni, adică în august sau septembrie; Abia după acest termen se va pregăti documentaţia de atribuire; Nu se ştie când se va ţine licitaţia de atribuire a lucrărilor; În cel mai fericit caz, dar nu sunt convins, dacă vor demara (poate intervin iarăşi schimbări de orientare şi de transformare a autostrăzii în drum expres etc.) în primăvara anului 2017”, susține Tămâian în declarația politică.
Colegul său, Mircea Cazan, îl face mincinos pe premier, deoarece ascunde realitatea din prevederile noului Cod Fiscal. ”După ce au copiat de la PNL - fără să şi recunoască acest lucru - cele mai importante prevederi ale Codului fiscal, oficialii guvernului care lucrează la proiect au prezentat şi ceea ce ţine de creaţia lor proprie: creşteri de peste 6% a valorii impozabile la toate categoriile de clădiri, creşteri ale impozitului pe terenurile intravilane şi extravilane şi a impozitului pe autoturisme. Cu alte cuvinte, acesta este preţul pentru reducerea abruptă, fără vreun studiu de impact şi nu în etape, aşa cum era normal, ţinând cont de situaţia actuală a economiei româneşti a TVA-ului. Punând în balanţă reducerile de TVA preconizate şi creşterea pe de altă parte a unor impozite şi taxe, cetăţeanul nu va avea de câştigat. Din contră, va avea de pierdut. Numai că, în buna sa tradiţie de a ascunde realitatea, premierul Victor Ponta nu a pomenit nimic despre creşterile de impozite şi taxe”, susține Mircea Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

vasiladi

Acum 9 ani

gestul cu degetul la nas a lui mr cazan parca imi adyce aminte de tanti nuti pmp oare ce sa insemne?
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Dacă Ponta s-ar așeza între acesti doi domni, ar fi ca Isus între tâlhari... Și... Vă mai amintiți filmul ”Uite cine vorbește”?
Raspunde

@2

Acum 9 ani

dute ba cu ponta tau, trebuie sa i se dea titlu de persoana non grata in Sibiu, o dat anafu la iasov si ne-o adus pe cap antifrauda cu sef tot de la ei sa amendeze sibienii, sa duca banii tot acolo. Iasov-capitala mafiei in Romania vine la control. SIBIU LIBERTATE- JOS CU MAFIILE CARE TE SUBJUGA DE ZECI DE ANI. DECONCENTRATELE INAPOI, JOS TICALOSIA
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Ai luat pastilele colorate mai Karl?:))))))))))))
Raspunde

eugen

Acum 9 ani

bai lolek ,vezi ca aia cu pastilele colorate sunt indicate pentru tine ,bai lolek ,prioritar pentru europa de vest ca si legatura cu sudu europei este tonsonu asta ,nadlac ,sibiu -pitesti -giurgiu ,stiu ca va doare faptu ca sibiu este in inima tari si nu aveti cum sa-l ocoliti ,bai si inca o prioritate nationala si europeana ,este culoaru 4 pan european cf care este musai s-a treaca si prin statia sibiu ,o idee ar fi o legatura electrificata sibiu -copsa ,ca sa numai invocati ba podu gari ,ba valea oltului ,minciuni practicate de voi comunisti in 70 de ani de cind sabotati sibiul ,asa ca sifonarule de meserie nu du lucruri necesare in derizoriu si fa un om care gindeste normal nebun ,la voi sifonari statului care va arata adevaru i-l denigrati ca s-a nu va strice intelegerile de tip mafiot
Raspunde

eco

Acum 9 ani

CAZANUL CU TAMAIE asta e valoarea PNL SIBIU !
Raspunde

hi, hi

Acum 9 ani

A avut dreptate ober joseph, sunt doi postaci analfabeti care posteaza impreuna si lucreaza de noapte. Tare, frate!
Raspunde

teutonicus

Acum 9 ani

cel mai usor proiect este sa se mute fabrica de la pitesti la sibiu si sa terminat cu euroii aruncati pe valea oltului
Raspunde

nu-i mai suport

Acum 9 ani

Maimitzoii astia sunt zilnic prezenti cu ipocrzii,lupii moralisti !! Sunt atati oameni tineri capibili in PNL Sibiu dar nu au loc de jegurile astea care sunt candidati de profesie si poloticieni de carton !!Sictir !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus