Marţi,
19.10.2021
Innorat
Acum
7°C

Ultimul meci al sezonului in fata fanilor, pentru CSU Sibiu: “Speram sa le aducem o bucurie"

CSU Atlassib Sibiu o întâlneşte pe BC Timişoara, în Sala “Transilvania” în ultima etapă a sezonului regulat 2014-2015. Meciul este unul fără miză, iar cele două echipe se gândesc la meciurile din play-off şi Cupa României. CSU Sibiu este calificată doar în Final Four-ul Cupei României ce va avea loc între 2-3 aprilie, în timp ce timişorenii sunt angrenaţi în ambele competiţii.

Cele două formații trec printr-o formă extrem de slabă în ultimele meciuri: CSU Sibiu vine după cinci ȋnfrângeri consecutive, iar BC Timișoara vine după trei eșecuri consecutive.

Urmează ultimul meci din acest sezon, ultimul de pe teren propriu și ne gândim la meciurile de săptămâna viitoare. Încercăm să facem un meci bun, înaintea celor din Cupa și încercăm să câștigăm. Sâmbătă vom încerca să jucăm cât mai bine, vom juca cu mândrie și vom încerca să câștigăm. Poate sunt prea optimist, dar eu vă garantez că sâmbătă vom câștiga și în acest fel vom fi pregătiți de Cupa României. Meciul de sâmbătă este un fel de prolog pentru meciurile care urmează și încercăm să ne revenim după tot ce s-a întâmplat cu echipa. Vom fi pregătiți sâmbătă”, spune Leroy Hurd.

De asemenea, antrenorul lui CSU Sibiu speră ca echipa lui să încheie sezonul cu o victorie în fața fanilor. ”Mă aștept la un meci greu, mai ales că am avut o săptămână în care nu ne-am putut antrena la parametrii maximi din cauza accidentărilor. Sperăm să iasă bine, să dăm tot ce avem mai bun din noi. Încercăm să ne pregătim pentru Cupa României, acolo unde avem o șansă, la fel ca și celelalte 3 echipe participante. Vom încerca să facem tot posibilul, sâmbătă, să câștigăm, pentru că e ultimul meci din sezon și ultimul pe teren propriu. Sperăm să aducem o bucurie fanilor noștri”, spune Cătălin Vulc.

Ȋn meciul tur, CSU Sibiu a pierdut la Timișoara, scor 75-92. Cei mai buni jucători ai Sibiului din acea partidă au fost: Milos Bojovic (20 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive), Leroy Hurd (19 puncte, 7 recuperări și 1 pasă decisivă) și Levar Seals, care a plecat de la CSU Sibiu, remarcându-se cu 13 puncte, 5 recuperări și 1 pasă decisivă). De partea cealaltă, cei mai buni jucători timișoreni au fost: Vladimir Tica (21 puncte și 5 recuperări), Zlatko Jovanovic (15 puncte, 3 recuperări și 8 pase decisive), Dalibor Persic (14 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive), Jehenns Manigat (13 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive).

Meciul dintre CSU Sibiu și BC Timișoara va avea loc mâine, ȋn Sala "Transilvania", ȋncepând cu ora 17:15.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

4 comentarii

?

Acum 6 ani

Adecă?Ori că îi locul zece ori că îi unșpe, rușinea nu poate fi spălată.Jenant, în anul în care se împlinesc 20 de ani de la primul titlu!
Raspunde

sory

Acum 6 ani

Vă puteţi depăşi frica de eşec, mergând cu încredere în direcţia visurilor voastre şi acţionând ca şi cum ar fi imposibil să eşuaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la *** sorin_sd@yahoo.com
Raspunde

me

Acum 6 ani

,,Sperăm să aducem o bucurie fanilor noștri\'\'. Despre ce bucurie o fi vorba?
Raspunde

Calin

Acum 6 ani

Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie \"micuţei voci\" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la ***: mcalin007@gmail.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus