Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

CSU Sibiu incheie sezonul regulat cu o victorie. Urmeaza Final Four-ul Cupei Romaniei

CSU Atlassib Sibiu încheie sezonul regulat cu o victorie, pe teren propriu, în compania celor de la BC Timişoara, scor 89-87. Pentru sibieni este prima reuşită după cinci eşecuri consecutive şi prima victorie în Sala “Transilvania” în returul sezonului 2014-2015, după ce în tur se puteau lăuda cu performanţa de a fi singura echipă din LNBM neînvinsă pe teren propriu.

Meciul din această seară a fost unul cu miză doar pentru timişoreni, care sperau să se claseze cât mai în faţă pentru play-off. Play-off pe care CSU Sibiu l-a ratat încă cu trei etape de a se încheia sezonul regulat.

Principalul motor al echipei sibiene din partida cu Timişoara a fost Octavian Popa Calotă, care a avut o prestaţie fără cusur, ţinând-o pe CSU Sibiu mereu în meci, în situaţiile dificile. “Kevin”, în cele 33 de minute şi 58 de secunde petrecute pe parchet, a contabilizat 18 puncte (5/6 de la două puncte - 83%, 8/12 de la libere 67%), 5 recuperări şi 5 pase decisive. De remarcat că, după primele două reprize, Calotă avea un procentaj de 100% la aruncările de două puncte şi la libere.

Celelalte performanţe ale echipei: Hurd (18 puncte, 6 recuperări şi 1 pasă decisivă), Lee (18 puncte, 9 recuperări şi 2 pase decisive), Popovic (13 puncte şi 5 recuperări), Zyle (10 puncte), Johnson (9 puncte, 2 recuperări şi 3 pase decisive) şi Pascu (3 puncte şi 1 recuperare).

CSU Sibiu mai are o ultimă şansă de a mai spăla din ruşinea sezonului 2014-2015. Pe 2-3 aprilie, sibienii vor juca în Final Four-ul Cupei României, la Piteşti,  în Sala Sporturilor din Trivale, avându-i ca adversari, în semifinale, pe cei de la BC Mureş Târgu-Mureş. De două ori s-au întâlnit în acest sezon: în meciul tur al sezonului regulat de la Sibiu, când sibienii s-au impus cu 91-78, şi în meciul retur, când învingători a fost echipa mureşeană, scor 89-76.

Foto: csufans.ro

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

buey sibieni

Acum 6 ani

ce e aia sport, cariciu buey, singuru sport la care suntei campioni este suptu pùlei .
Raspunde

sibian getbeget 100%

Acum 6 ani

Ba io te contraic, mau stim si frecatu pùlei la proba liber alese.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus