Marţi,
14.07.2020
Parțial Noros
Acum
22°C

Studentii ULBS au obtinut locul I la concursul de roboti RoboTEC 2015

31 Martie 2015 14:58

Concursul s-a desfășurat săptămâna trecută la Timișoara, fiind găzduit de Universitatea Politehnică, iar Sibiul a fost reprezentat de nu mai puțin de trei echipe. Din România au mai fost prezente echipe de studenți de la mari universități, precum cele din orașele București, Timișoara sau Oradea, în vreme ce din străinătate au participat echipe din Moldova, Macedonia și Serbia.

Cele trei echipe ale Facultății de Inginerie din cadrul ULBS au fost: Vision (Lita Radu Claudiu - Electronică aplicată anul III, Cruceat Marius Alin - Calculatoare anul IV), L&O (Sescioreanu Loredana Nicoleta - Electronică aplicată anul III, Barb Ovidiu - Colegiul Tehnic Energetic Sibiu clasa a X-a) și Ferox (Pamarac Răzvan Gabriel absolvent promoția 2014 Mecatronică, Bruda Claudiu Marcel - Calculatoare anul IV).

Cu toții au fost sprijiniți de prof. dr. ing. Bogdan Laurean.

În urma clasamentului general, locul I a fost câștigat de echipa ”Vision” a Facultății de Inginerie din cadrul ULBS.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Oprean

Acum 5 ani

Bravos!
Raspunde

MOSU

Acum 5 ani

Felicitarii studentilor si ecchipelor conduse e un om deosebit prof Laurian Bogdan ....ma bucur ca nu a mai fost introdus in formula si Oprean si bursucul de Bandrea
Raspunde

eu

Acum 5 ani

felicitari castigatorilor. eu cel mai mult ma bucur ca nu ii vad numele lui titu.....cine a fost macar la un curs al domnului titu stie ce spun.
Raspunde

Razvan

Acum 5 ani

Cine e Titu?
Raspunde

Irina

Acum 5 ani

Felicitari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus