Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Vesti grozave! Jeremy Clarkson se intoarce in fata fanilor Top Gear

Jeremy Clarkson va reveni alături de colegii săi Richard Hammond şi James May, cu care a prezentat emisiunea "Top Gear" de la BBC, într-o serie de show-uri live, care se vor desfăşura în acest an în Marea Britanie, Australia, Norvegia şi Africa de Sud.

Radiodifuzorul public britanic (BBC) a anunţat, pe 25 martie, că va renunţa la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului "Top Gear", care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon.

Totuşi, Jeremy Clarkson se va întoarce în universul "Top Gear", alături de colegii săi Richard Hammond şi James May, pentru o serie de show-uri care se vor desfăşura sub titulatura "Clarkson, Hammond şi May Live", informează bbc.com.

Aceste show-uri live, care nu vor fi organizate sub egida BBC, au fost programate înaintea izbucnirii conflictului dintre Jeremy Clarkson şi producătorul Oisin Tymon, altercaţie care a dus iniţial la suspendarea lui Clarkson şi ulterior la decizia radiodifuzorului public britanic de a renunţa la colaborarea cu acesta.

Astfel, compania BBC Worldwide, "braţul comercial" al corporaţiei BBC, a fost de acord ca acest turneu de show-uri live cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May să continue, pentru ca fanii acestora să nu fie dezamăgiţi.

Un purtător de cuvânt al BBC a spus că aceasta este "o abordare sensibilă, în actualele circumstanţe". Totodată, compania BBC Worldwide a luat această decizie având în vedere că mii de oameni din toată lumea au cumpărat deja bilete pentru aceste show-uri.

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt al companiei Brand Events, care este coproducător al show-urilor live, a mulţumit persoanelor care au cumpărat bilete pentru aceste evenimente şi pentru răbdarea de care au dat dovadă.

"Fanii sunt cele mai importante persoane pentru Jeremy, Richard şi James" şi suntem încântaţi că putem spune că show-urile vor continua, a mai spus reprezentantul Brand Events. "Suntem siguri că va fi ceva ce nu trebuie ratat", a mai spus acesta.

Primul show live cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May va avea loc în Belfast, pe 22 mai. Totodată, astfel de show-uri urmează să se desfăşoare în mai multe locuri din lume, inclusiv Australia, Norvegia, Africa de Sud şi Marea Britanie.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 8 ani

Cine e minions-ul din poza? :)))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus