Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

30 de sportivi, 30 de medalii castigate. Juniorii de la Puma Club au luat tot la Campionatul National de Taekwon-do

Pasionații de arte marțiale mixte au avut ocazia să asiste sâmbătă, 4 aprilie, ȋn Sala "Transilvania" la Campionatul Național de Taekwon-do pentru Juniori II și III. Competiție ce a strâns peste 150 de copii din partea celor mai importante cluburi de taekwon-do din ȋntreaga țară.

Evenimentul a avut o amploare cu atât mai mare cu cât Federația Română de Taekwon-do I.T.F., co-organizatorul evenimentului ȋmplinește anul acesta 15 ani de activitate sportivă.

După discursul de deschidere susţinut de Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei, au urmat demonstraţiile de taekwon-do PUMA Club și de street dance a secţiei de dansuri a clubului şi jocuri interactive, care au făcut deliciul publicului şi copiilor, în mod special.

30 de sportivi, 30 de medalii câştigate

Sportivii PUMA Club care au concurat la campionat sub îndrumarea antrenorului lor, Alin Lazurca, au cucerit prima treaptă a podiumului, devenind din nou campionii naţionali la taekwon-do pe clasamentul general. Lotul clubului a fost compus din 30 de juniori fete şi băieţi, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Cu 30 de medalii câştigate, dintre care 9 medalii de aur, 13 de argint şi 8 de bronz, sportivii au cucerit detaşat clasamentul general al competiţiei, dovedindu-şi talentul şi pregătirea excelentă în arta taekwon-do-ului la toate probele de concurs: tull, luptă şi tehnici speciale.

Vlad Văcariu, a bătut, ca de obicei, recordul la medalii obţinute, adăugându-şi în palmaresul deja impresionant încă 3 medalii de aur la probele de tull, luptă şi tehnici speciale. Performanţa lui Vlad este o dovadă în plus a talentului şi valorii lui incontestabile, confirmându-şi poziţia de sportivul numărul 1 în România la taekwon-do juniori. Medalii de aur, la categoriile lor, au mai obţinut din partea PUMA Club şi următorii sportivi:

Văcariu Ştefania, sora lui Vlad – locul 1 tull

Oltean Carina – locul 1 luptă

Oltean Oana – locul 1 tull şi tehnici speciale

Marcu Ştefan – locul 1 tehnici speciale

Nicoară Radu – locul 1 luptă

Evenimentul a fost organizat de PUMA Club şi se află înscris pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primaria Sibiu. Evenimentul este inclus în Calendarul competiţional al Federaţiei Române de Taekwon-do I.T.F. 

Foto: Silvana Armat

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

sb

Acum 6 ani

Domule Adrian Stoinea , daca tot au participat cluburi din toata tara , frumos era sa le mentionati si pe acestea si performantele lor , ca din 150 de participanti ... or fi luat si ei ceva. Nu de alta dar asa pare un articol \" cu dedicatie \" si si - ar putea face o impresie gresita despre sibieni. Dar poate reveniti cu detalii si aflam si despre alte performante !!!
Raspunde

Sofia

Acum 6 ani

Pai daca PUMA Club are agentie de publicitate care se ocupa de promovarea lor.... Sunt convinsa ca si alte cluburi sportive au rezultate foarte bune si sunt liberi sa le promoveze, dar, din pacate, nu au persoane specializate care sa se ocupe de acest lucru. P.S. Felicitari PUMA Club!
Raspunde

3

Acum 6 ani

Cred ca nu de persoane e vorba ci de bani si relatii.
Raspunde

Nicu Bijboaca

Acum 6 ani

Multa prostie intr-un singur articol...de fapt si cei ce practica astfel de sporturi, \"de contact\", sunt putin plecati cu pluta, cunosc cativa...
Raspunde

PUMA Club

Acum 6 ani

Ii felicitam si noi pe toti castigatorii si participantii la campionat. Acest articol este scris in baza comunicatului de presa oficial al clubului, este un articol despre performantele obtinute de clubul nostru la aceasta competitie. Celelalte cluburi sunt libere sa isi promoveze victoriile. Multumim.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus