Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO | Mesajul presedintelui Iohannis de Paste: “Apropierea prin compasiune si solidaritate este cheia renasterii noastre ca societate"

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis credincioşilor ortodocşi şi greco-catolici un mesaj de pace şi bucurie, cu o cazia Sfintelor Sărbători Pascale.

"Creștinii ortodocși și greco-catolici serbează astăzi Paștele, o sărbătoare a speranței și încrederii. Să împărțim bucuria Învierii cu semenii noștri, care poate nu au ce să pună pe masă, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperiș deasupra capului. Să-i încurajăm pe cei abătuți și să redăm speranța oricui se află în suferință dintr-un motiv sau altul. Apropierea de ceilalți prin compasiune și solidaritate este cheia renașterii noastre ca societate de oameni demni și responsabili. Vă urez tuturor sărbători fericite, pace și bucurie. Hristos a înviat", a spus Iohannis într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

VIDEO:

Cristos a-nviat! Sărbători fericite tuturor!

Posted by Klaus Iohannis on Saturday, 11 April 2015

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

9 comentarii

vasiladi

Acum 8 ani

mesajele de paste si craciun nu sa transmit pe facebook de catre u presedinte ales legal! nici de un prim ministru! asta-i nesimtire aviz si doamnei care-i scrie discursurile ca doar nu l-au ales aia pe facebook,ci 6 milioane de romani votanti!
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Obijnuieste-te amice,atat il duce capul pe herr klaus....FROHE OSTERN HERR K.W.I!!!...si atentie...nu te-au votat doar cei din diaspora sau spalatii pe creier de pe FB!!!
Raspunde

Lili

Acum 8 ani

Diaspora și spalatii pe creier de pe feisbuc sunt de fapt cei șase milioane, restul sunt lepre pesediste așa ca voi.
Raspunde

Lili

Acum 8 ani

Așa ca \"obijnuiti-va\" cu asta.
Raspunde

Ciupitu

Acum 8 ani

Mesajul suna BINE. Masmedia poate prelua si propaga mesajul, chiar daca acesta a fost lansat initial pe Face Book. il reprezinta pe Dl. Presedinte.
Raspunde

sasofilul

Acum 8 ani

Herr a facut progrese la citit, e bun pentru serbarile de la scoala ajutatoare.
Raspunde

rety

Acum 8 ani

bai se vede ce va respecta a vostru ortodox ,va transmite mesaj de la maiami ,si aia cu postaci a fost cel mai mare tun dat cripto -comunistilor si capitalismului de cumetrie ,depaseste si revolutia din decembrie 89 ,acum vede totii bulumaci din tara cine ne-a condus 25 de ani ,este sfirsitu fostei nomenclaturi comuniste ,daca se respecta punctu 6 de la proclamatia de la timisoara ,acum erem,aveam vreo 2000 de km de autostrada ,turism ,dezvoltare rurala etc ,asa avem miliardario facuti din bani bulumacilor ,tepe date de voi incuscriti ,dupa modelu 4 ani furam noi si 4 ani furati voi ,ba lipsesc marile proiecte de tara ,se gasesc la voi in buzunare ,ce faceati daca stateau aia 5 000 000 de concetateni de ai nostri in tara ,ba vau trimis milarde de dolari si voi in loc s-a faceti dezvoltare a tari vi a-ti insusit ,cumparaturi la paris concedi la monaco ,studile la bazdeleler voastre la marile universitati din lumea civilizata [sorbona ,cambrigee,etc ] ca asta fabricile de diplome a scos numai maculatura ,s-a vedeti in 2016 ce va da diaspora ,s-a gatat cu cumetriile ,va pune ,johannis belciug in nas ,o singura cheie ,nu 1000 ,baga mina in bani cine vrea in functie de nevoile famililor voasrtre ,LUPII MORALISTI ,gata s-a inchis la macelarie dati pe urzica ,stevie ,papadie si alte delicatese culinare ,ca multa carne de kobe si bauturi de imi depaseste o singura sticla pensia mea in plata cu tot cu indexarea facuta cu dedicatie la toti bulumaci la fel ,adica ala cu 400 ronii ca ala cu 30 000 de roni halal gindire lupilor pusi paznici la oii,da pe ei jiohannis ,ai sustinerea la 80 la suta din oameni napastuiti de acsti interlopi care au condus tara in ultimi 25 de ani
Raspunde

mahalache

Acum 8 ani

Ne-am luat-o cu johannis mai ceva ca cu ponta! Ponta daca iesea presedinte si nu facea atatea nefacute catea facut asta si nevasta-sa pana acum, de cand s-a instalat la Cotroceni! Nici n-a ntrat bine in casa si-a inceput sa strambe din as! ba ca covoarele sunt vechi si put, draperiile naspa si ele, N-arebucatarie unde sa serveasca masa, si si-a luat acum una de 29.000 de euro!!!! Asa in dusmanie l-a instalat sef de cancelarie pe cameleonul dan mahalache.. De la inceputul anului a plecat deja in doua vacante lungi prin cele strainataturi...Noroc ca avem serviciile si DNA care lucreaza asa cum le place lor!!! Astia conduc Romana acum! SRI si DNA. Domn johannis voiajor! Si ponta guverneaza dupa pohta USL care ACUM chiarca TRAIESTE!!! Noi care ne-am lasat prostiti de marca nemteasca,la 16 noiembrie, ne tarm de azi pe maine!!!! Vai mama noastra!
Raspunde

@mahalache

Acum 8 ani

bai mahalache asta ai trait-o de zeci de ani, ai rabdare ca o sa vezi roadele, sau esti si tu vreun guster cu mina in banii publici si acum ti-o inchis Johannis la pita.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus