Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Aproape 380 de posturi vacante in judet

Sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor din judeţ, care cuprinde 379 de posturi. Cele mai multe se găsesc în Sibiu (258), Mediaş (85), Cisnădie (25), Agnita (7) şi Avrig (4).

„Din totalul locurilor de muncă, 49 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, administrator de reţea de calculatoare, agent servicii client, analist calitate, arhitect şef, asistent manager, consilier administraţie publică, controlor de gestiune, declarant vamal, expert achiziţii publice, inginer automatist, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer textile pielărie, manager proiect, programator, proiectant inginer mecanic, redactor, specialist în domeniul calităţii. Restul de 330 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus