Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

100 de persoane cu dizabilitati la Special Olympics

Persoanele cu dizabilități din judeţul Sibiu participă în 17 aprilie la un eveniment sportiv organizat de Fundația Special Olympics România în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu.

Activitățile sportive vor fi gimnastică - traseu aplicativ și badminton și se vor desfășura în cadrul proiectului „Activități Fizice Adaptate ca instrument de incluziune socială”.

„A doua ediţie a evenimentului a devenit o tradiţie şi sunt încântată că Fundaţia Special Olympics le oferă persoanelor cu dizabilități șansa de a se bucura împreună de activităţi sportive, demonstrând tuturor că dizabilitatea nu reprezintă o barieră pentru reintegrarea socială”, a declarat Laura Vîlsan, director DGASPC Sibiu.

La eveniment participă aproximativ 100 de persoane cu dizabilități din cadrul centrelor aflate în structura DGASPC Sibiu, sportivi de la Școli Speciale și organizații neguvernamentale din județul Sibiu, alături de care vor fi prezente și cadre didactice, studenți și elevi voluntari. Toți sportivii vor primi tricouri, diplome și medalii.

Evenimentul va avea loc de la ora 10:00, la Sala Transilvania (str. Octavian Goga, nr. 1).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus