Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Miscati-va o data!

Știți care-i cel mai mare bai al politicienilor români? Că nu își cunosc poporul. Nu știu absolut nimic despre oamenii care îi conduc pentru că n-au avut niciodată răbdarea necesară să îi studieze, să afle ce le place și ce nu le place. Sau poate nu i-a interesat niciodată, pe principiul trebuie doar să îi prostim o dată la patru ani.

Dacă i-ar fi interesat măcar cât negru sub unghie ar fi știut că detestăm aroganța. Am putea închide ochii la 1 milion de euro șmanglit, n-ar fi nici primul nici ultimul, dar n-am suportat niciodată să fim luați de proști. Să fim batjocoriți în față. Unul dintre cei mai importanți investitori străini din țară numai că nu a ajuns să cerșească autostrada care l-ar face mai competitiv. Care i-ar permite să își dezvolte business-ul, să creeze locuri de muncă, să plătească și mai multe taxe, practic, să ne îmbogățească pe fiecare dintre noi. Și e ignorat cu desăvârșire. Ba mai mult, e și luat peste picior. Investiția și investitorul sunt batjocoriți la fel ca și oamenii care lucrează acolo, oameni care ar trebui protejați de stat, nu amenințați și miștocăriți. Pentru șeful Guvernului României nu ar fi o mare pierdere dacă Dacia s-ar muta în Maroc. Ba mai mult, vina ar fi a angajaților care în loc să lucreze ca robii pierd timpul companiei cu protestele. Mai rar asemenea aroganță și miserupism. Am ajuns să ne roage o Europă întreagă să construim o bucată de autostradă iar noi nu și nu și nu. Se bagă un purcoi de bani în lărgirea Văii Oltului, o lucrare ce sfidează orice fel de logică. Nu știu care sunt motivele din spatele refuzului permanent de a începe naibii lucrările pe tronsonul Sibiu-Pitești dar e absolut evident că lucrarea va trebui începută la un moment dat. Prin urmare, actuala lărgire a DN7 devine complet inutilă. Această șosea va rămâne doar una de croazieră și de legătură între sate. Și atât. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 935

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

4 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

Va mai aduceti aminte,dl Brylynski de 3 noiembrie 2014?Nu?Cu permisiunea dvs,v-il readuc eu in memorie:\'\'Parcă niciodată cerculețul acela ridicol de mic n-a părut atât de important ca acum. E incredibil cum atâtea speranțe pot atârna în ceva atât de mic și insignifiant. Am votat. La ora la care citim aceste rânduri știm și dacă autobuzele ne-au învins sau dacă ascuțim paloșele și topoarele pentru turul doi. La ora asta știm și câți suntem în tranșee și dacă mai avem vreo șansă să tăiem și ultimul cap al hidrei. Căci de celelalte capete a avut grijă DNA-ul. Am votat. Am votat cu speranța că anul viitor fetele mele vor avea abecedar pe bancă în prima zi de școală. Am votat pentru ca fetele mele să poată spune la școală Bună ziua. Și nu Bonjour, Guten Tag sau Hello.\'\' Dl Brylynski,ati votat Presedintele Romaniei,prin urmare ori nu stiati care-i sunt atributiile ori ati crezut ca votati un Voda,Imparat ori Keiser.Ati cam luat teapa,dl Brylynski!Priviti totusi partea buna:nu sunteti singurul!
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Excelent comentariu ..as completa si cu autostrada a luat teapa ! Doar ca majoritatea habar nu au!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Ca să nu mai vorbim de cinemauri şi malluri cu care a luat-o-n (multi)plex.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Misca - te ODATA la oamenii PE CARE vrei sa -i civilezezi! Cat despre stil...e omul. Sau CH3 -CH2 -OH.Ultimul poate fi trecator.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus