Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Cauti un loc de munca? Alege dintr-o oferta cu peste 430 de posturi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în aşteaptă pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă la sediul agenţei de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor care cuprinde 433 d e posturi.

Cele mai multe se găsesc în Sibiu (284), Mediaş (107), Cisnădie (29), Agnita (7), Avrig (5) şi Dumbrăveni (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 51 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, administrator de reţea de calculatoare, analist cumpărări, cercetător în arte plastice, consilier administraţie publică, declarant vamal, director societate comercială, inginer automatist, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer textile pielărie, manager proiect, programator, proiectant inginer mecanic, redactor, reprezentant comercial, secretară, şef birou instituţie publică, şef formaţie, specialist în domeniul calităţii. Restul de 382 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Foto: bistritaonline.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

6 comentarii

Mirelian

Acum 7 ani

Daca s-ar deschide un cinema multiplex, s-ar crea alte locuri de munca, dar se pare ca autoritatile nu ne mai aud. Ce faceti cu banii nostri, domnilor conducatori??
Raspunde

@1

Acum 7 ani

Tu pt ce loc de munca ai opta in cadrul multiplexului...ai vinde seminte in fata salii?:)))))))))
Raspunde

Ana

Acum 7 ani

Daca s-ar deschide un cinema multiplex s-ar ingropa niste bani si in 2 ani am avea tot atatia someri plus un cinema multiplex de care nimeni nu mai are nevoie... Faceti un studiu de fezabilitate inainte de a pronunta cereri aiurea.
Raspunde

Ana are pere

Acum 7 ani

lasa-l draga in pace ce tu nu vrei cinema multiplex, e cool!!!!
Raspunde

ana pere n\'are

Acum 7 ani

si deasupra un magazin second hand!!!!
Raspunde

altul

Acum 7 ani

\"Mirelian\"prostul pamantului sau boul baltii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus