Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Autorul tragediei din Sura Mare: "Conduci prudent? Noi deja ne-am consolat. Niciunul dintre noi nu o sa moara-n pat!" | Foto si video

”Atenție! Conduc periculos” este mesajul lipit peste numărul de înmatriculare al mașinii condusă de Adrian Mușoaie, tânărul care la doar 19 ani, după ce a avut permisul suspendat de două ori pentru conducere sub influența alcoolului, a provocat duminică dimineața un accident cu doi morți și mai mulți răniți. Fotografia cu plăcuța de înmatriculare astfel ”decorată” a fost postată de Adrian Mușoaie pe contul său de Facebook, acolo unde a publicat și mai multe filmulețe în care se laudă cu abilitățile sale de șofer. ”Conduci prudent? Noi deja ne am consolat. Niciunul dintre noi nu o să moară-n pat!”, este mesajul postat pe 3 martie anul acesta de același tânăr inconștient, alături de un filmuleț în care ”face să iasă fum din cauciucuri”.
Potrivit acelorași imagini de pe contul de Facebook, pe 22 mai anul trecut, colegii i-au acordat o ”diplomă” pentru titlul de ”șoferul clasei”, cu mențiunea ”ori cu Bac, ori fără Bac, tot șofer pe TIR mă fac!”. Imaginile cu care se laudă Adrian Mușoaie pe rețele de socializare includ petreceri ”la iarbă verde”, unde Adrian urcă pe mașină cu o sticlă de bere în mână. ”Nu sunt normal” sau ”Eu nu-s alcoolic! Beau de două ori pe an: când e ziua mea și când nu e ziua mea” sunt alte mesaje cu care același tânăr din Sibiu le-a postat pe contul său de Facebook.

 

La volan, numai tot băut

Adrian Mușoaie și-a obținut carnetul de șofer în iulie 2013, iar la puțin după trei luni, pe 12 octombrie 2013, polițiștii l-au oprit și au descoperit că este sub influența alcoolului. A avut carnetul suspendat timp de 90 de zile, dar pe 1 august anul trecut a fost oprit din nou de polițiști, care au descoperit că din nou este băut la volan. După alte 90 de zile cu permisul suspendat, tânărul inconștient s-a suit din nou la volan. Iar pe 8 noiembrie anul trecut, permisul i-a fost din nou reținut: a depășit neregulamentar. Pe lângă cele 30 de zile de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule, polițiștii sibieni i-au mai aplicat majorarea pedepsei cu alte 30 de zile, deoarece era vorba de o nouă abatere în nici șase luni de la ultima.
Duminică dimineața, când a urcat din nou la volan băut (0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat), a provocat un accident în urma căruia au murit doi oameni, iar un copil este în comă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1825

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

37 comentarii

tupeu de sibian

Acum 8 ani

Educati naibi progeniturile voastre, parca sunteti niste blestemati! Mandrii ca sunteti terminati!
Raspunde

x

Acum 8 ani

Cocalalri jegosi. Copii crescuti cu manele.
Raspunde

@1u

Acum 8 ani

Este un nenorocit !fara valoare si care ne pune viata tuturor in pericol. Astfel de exemple trebuie pedepsite cu cel putin 10 1ni inchisoare CU EXECUTARE IN FOLOSUL SOCIETATII...NU TOT PE BANII NOSTRII.
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

100 de ani inchisoare la munca silnica mincare o data pe zi-de ziua lui/in rest apa din dunare
Raspunde

you

Acum 8 ani

Ar trebui sa fie i cadrate cazurile astea la crima cu premeditare. Bei ca bou, te lauzi ca bagi viteza faci parnaie la greu iar in aceasta viata masina nu mai vezi. Asta e dovada degenerarii fibrei noastre de popor. Nescoliti, needucati, barbarii moderni.
Raspunde

Grammar nazzi

Acum 8 ani

Dincolo de subiectul trist, articolul pare scris de un analfabet. Corecteza-ti greselile si apoi judeca aceste fenomenele produse de scoala romaneasca.
Raspunde

Moonwalker

Acum 8 ani

dupa cum arata,ma bucur ca n-are bani sa-l scape vreun avocat istet!! Asadar,la puscarie cu papagalul! e si frumusel...isi va gasi un \'prieten\' repede...;)
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

Un jeg de ultima speta!!!
Raspunde

doar eu

Acum 8 ani

Un caz clar în care pedeapsa cu moartea ar fi cea mai justă soluție.
Raspunde

doar eu

Acum 8 ani

Un caz clar în care pedeapsa cu moartea ar fi cea mai justă soluție.
Raspunde

daniela

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-i odihneasca, si celor ce sufera sa le dea viata , iar criminalului exact ceea ce merita.
Raspunde

sofer sibian

Acum 8 ani

D-zeu sa-i odihneasca!Doamne fereste sa devina tir-ist...puscarie pe viata.Ar trebui o lege pt cei ce au permisul suspendat de mai multe ori din cauza alcool-ului.......sa nu mai aiba dreptul sa detina permis.
Raspunde

Lilu

Acum 8 ani

Asta-i de neam nebun, cine-l cunoaste stie la ce ma refer. Ar trebui verificati cei care i-au dat permis...stiu ei cine sunt...
Raspunde

The Punisher

Acum 8 ani

Repet mesajul postat si la articolul initial: Asta(criminalul) ar merita sa fie legat pe mijlocul drumului, culcat de-a latul, in locul in care a facut accidentul, sa ii joace putin țonțoroiu\' pe trupu\'i imberb masinile de pe DN14 (asa cum jucau caii pe capul NEMURITORIi - lor, in filmul lui Sergiu Nicolaescu cu acelasi nume) si sa ii punem parintii sa priveasca cum al lor fiu primeste rasplata pentru modul in care l-au crescut. Si dupa acest spectacol bine meritat pentru parintii lui sau cine draqu\' l-a crescut pe jegul asta uman, acestia sa fie acuzati, judecati si condamnati pentru complicitate la omor calificat(pustiul criminal asta a facut: a omorat cu premeditare). In caz contrar riscam, oricare dintre noi sau copiii nostri, ca atunci cand jegul va iesi din puscarie sa fim urmatorii care vor face parte din statistica celor care au fost ucisi pe strazile Romaniei de catre un sofer baut
Raspunde

www

Acum 8 ani

Un cioban de sibiu!
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Splendid exemplar al noii generatii ! Legi avem dar degeaba, am mai zis ! La a 3 a problema trebuia sa i se confiste carnetul definitiv, din moment ce abia l-ai luat apoi tzopai din contraventie in contraventie. Ca rahatul asta sunt multi (cca 50-70% din tineri)...bucuria presei, au ce scrie ! Si o sa urmeze si mai rau ! Daca ajungea asta sofer de TIR.....cu azot? Hmm? :) In ce cartier statea (domeniul trecutului deja) boul asta? Vasile Noroi, Broscarie, Tiglari sau Turnisor?
Raspunde

Unu

Acum 8 ani

Un copil fara educatie! Rezultatul prea trist pt altii! Asta e \"educatia\" multora ca el. \"scoala româneasca scoate tâmpit i\"? Scoala i tolereaza, tampiti vin de acasa! Ps. Domnilor de la Turnu Sfatului despre protestul de sambata seara, din piata mare nu am vazut niciun articol!? Publicati doar cand primiti directiva???? Daca era Raluca Turcan sunt convins ca aparea ceva...
Raspunde

hop

Acum 8 ani

executati-l,spinzurat ,ars pe rug
Raspunde

x

Acum 8 ani

****
Raspunde

george

Acum 8 ani

ASTEA SUNT ODRASLELE DIN ZIUA DE AZI. NU TOTI, CAM 80 %. ASTIA SUNT VIITORUL NEGRU A ROMANIEI, TINERI CARE NU MAI AU RESPECT SI FRICA DE NIMIC. LA 19, 20 DE ANI AU IMPRESIA CA EI LE STIU PE TOATE. PROBABIL UNII DINTRE EI O MAI IAU RAZNA SI DE LA TABLETELE DE MUSCHI CARE LE IAU ZILNIC. DE VINA SUNT SI PARINTII SI SISTEMUL DE EDUCATIE. DE LA EDUCATIE PLEACA TOATE. SA OBSERVATI CATI TINERI MAI ZIC BUNA ZIUA LA CEI MAI INVARSTA CATI MAI VOR SA LUCREZE SAU MAI MERG LA SCOALA. AM AJUNS O SOCIETATE DE RATATI. SISTEMUL STATULUI E UNUL SLAB SI PROST SI ATUNCI OAMENII CUM SA FIE...?!
Raspunde

eu

Acum 8 ani

consider ca daca pozele unui tanar de 20 de ani sunt doar cu sticla, sau cu paharul , e deja un mesaj periculos...nu se gandeste ca pune si viata altora in pericol, nu numai pe a sa. pacat de cei care au murit nevinovati ! indiferent de pedeapsa primita, nu cred ca va mai dormi vreodata linistit - a omorat niste oameni, si asta numai din vina lui...
Raspunde

x

Acum 8 ani

perfect de acord cu 20!
Raspunde

11

Acum 8 ani

javra incostienta
Raspunde

claudiu

Acum 8 ani

trebuia sa moara el jegosu ,nu oameni nevinovati,puscarie pe viata gunoiule
Raspunde

Cristian V.

Acum 8 ani

Din păcate ce mai putem face acum e doar să învățăm din greșeli.Ce ar fi să își facă toată lumea treaba așa cum ar trebui. Daca Poliția își făcea de exemplu treaba cum se cuvine,azi nu mai comentam subiectul ăsta. Cum poți să ii redai unui tânăr de 18 ani carnetul după ce a avut carnetul suspendat pentru alcool 2 doua ori in decurs foarte scurt? Asta mă întreb eu ! Cine e oare devină ?
Raspunde

Reymond

Acum 8 ani

Daca ar fi legi in tara asta multe nu s-ar intampla. Cea mai importanta lege ar trebui sa sune cam asa: Prins baut la volan suspendat carnetul pe viata
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

La puscarie si munca silnica pe viata cu acest nenorocit , chiar l-am cunoscut pe baiatul ce a ars de viu la volanul masini . Un baiat cum multi parinti ar dori sa fie copilul lor , in ziua precedenta am jucat fotbal cu el . Problema din punctul meu de vedere este in primul rand de cresterea ce o primeste in sanul familiei cat si cercul de prieteni in care este prins . In urma cu 2 saptamani am sesizat la 112 un sofer ce efectua manevre riscante pe tronsonul de drum Sacel-Sibiu , am fost tratat cu sictir de cei care erau in masura sa ia masuri pentru un asa comportament . De aici vreau sa scot in evidenta si pasivitatea (vina) autoritatilor .
Raspunde

dabija

Acum 8 ani

sa inteleg ca nu e in arest?
Raspunde

anonim

Acum 8 ani

Ar trebui anulate carnetele de sofer al oricarui conducator auto prins baut la volan definitiv.Atunci poate vor mai sti de frica acesti nenorociti inconstienti .Mor oameni nevinovati ,pacat
Raspunde

Angi

Acum 8 ani

Ori de cate ori descoperiti realizari marete, descoperiti si o persoana care stie clar ce vrea sa faca si care este dispusa sa faca orice e necesar, oricat de mult ar dura, pentru a-si duce planul la bun sfarsit. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viața”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** acasa_1955***
Raspunde

florin

Acum 8 ani

Tara de *** . Militieniii prefera sa stea la panda cu radarul sa prinda 100 soferi care depasesc viteza legala cu 15 km/h decat sa ii prinda pe cei care conduc beti si sa mai salveze o viata. Daca isi va pune si \"fatza de plangacios\", procurorii si judecatorii vor considera ca ii pare rau si ca nu prezinta pericol social si nu trebuie sa fie inchis
Raspunde

-

Acum 8 ani

L-am cunoscut pe acest baiat in liceu, e un baiat ca oricare altul care a facut o greseala mare, si nu cred ca e cazul sa il jigniti in halul asta.. E adevarat ca si-a facut-o cu mana lui, dar sunt convinsa ca sunt persoane si din familiile sau prietenii vostrii care au sau au avut probleme cu alcoolul si i s-ar fi putut intampla oricui, fie ca a consumat alcool sau nu.. Intr-adevar e trist ce s-a intamplat si trebuie pedepsit, dar totusi sa fim oameni.. Eu zic ca nu e cazul sa il faceti in toate felurile posibile, mai ales ca si el e in stare destul de grava la spital.. Imi pare nespus de rau pentru familiile celor decedati.
Raspunde

Crys

Acum 8 ani

nu il mai jigniti atat..daca erati voi in locul lui. Inteleg!o fost baut,dar se putea intampla si fara sa consume alcool. Daca Dumnezeu o vrut sa se intample se intampla oricum. Condoleante familiei.
Raspunde

sofer

Acum 8 ani

...eu zic sa il felicitam ca doar 2...poate 3 ...oameni a omorat!...eventual sa ii dam si o masina mai puternica!...daca ar fi fost familia voastră in cealalta masina i-ati fi luat apararea?...faptul ca e la a 3-a abatere grava spune multe despre el si despre parintii lui, ca banuiesc ca masina nu a castigat-o la loto! In concluzie sper sa ii dea Dumnezeu sanatate sa isi revina....si sa fie exilat pe o insula pustie...alaturi de cei ce-i iau apararea!....si doar el sa aiba masina!...tot ii nimereste pana la urma...ca a dovedit perseverenta!
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

dupa prietenii pe care ii are, e clar ca nu e prea destept. Bai fratzilor, nu se poate intampla oricui. cand te urci beat la volan esti perfect constient. nu esti obligat sa conduci beat. Daca ti-ai permis sa te distrezi ai si 10 lei pt un taxi inapoi acasa. Daca nu s-a invatat minte dobitocu dupa ce a ramas fara permis de 2 ori din cauza asta, chiar imi pare rau ca ii mai luati apararea. A avut 2 sanse sa-si indrepte comportamentul, dar idiotul a ales sa omoare niste oameni inocenti prin tampeniile sale. Cand a pus alcool in gura a fost perfect constient de ce face si ce urmari ar putea avea faptele sale. sa nu fim rai? asta merita sa dea cu masina intr-un cap de pod sau intr-un copac de pe marginea drumului!! mai bine ardea el de viu in masina, in loc sa omoare oameni nevinovati. Care e viteza legala in localitate? 50km/h, si mai putin in functie de conditiile meteo. Nu are nici o scuza pentru viteza pe care a avut-o cand a pierdut controlul volanului. nu ii mai luati apararea. lasati-l sa raspunda pentru faptele sale.
Raspunde

nu conteaza

Acum 8 ani

Nu e vorba de scoala ,de educatii aau familie ,il cunosc pe baiat,a invatat foarte bine ,a fost la un liceu bun si etc. Nu e de vina familia e devina gandirea de moment,lasa ca nu se intampla nimik ka is numa 10 km ce pot patii..astea se pot intampla si beat si treaz Nu ii iau apararea dar nu cred ca va mai dormi linistit niciodata noaptea si asta cred ca e cea mai mare pedeapsa sa ai moartea a 2 oameni pe constiinta
Raspunde

unul ca toti

Acum 8 ani

prostia dauneaza grav sanatatii,dk muncea ptr.banii cu care si-a luat masina ca aproape noi toti nu-si batea joc nici de lege, nici de noi,poate avea o farama de respect,teribilismul este in fiecare dintre tineri de aceea in Italia nu oreice \"mucea\"de 18 ani poate conduce masini cu motor peste....cai,asa trebuie sa inveti sa conduci prudent,sa respecti legea si sa ai respect fata de ceilalti participanti la trafic,oricum asta trebuie internat la balamuc vreo 5 ani dupa alti 20 dupa ce iese din puscarie si \"pa \"carnet pe viata probabil ca pe la vreo 45 de ani se maturizeaza ca aia de au murit sigur nu se mai trezesc .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus