Luni,
06.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Noul Music Pub: Un burger si tema la mate, va rog!

Aș fi zis fără regret că este o porcărie de local, dacă după o oră de așteptare nu găseam burgerii din noul meniu de la Music Pub de-a dreptul delicioși.

M-am dus cu tragere de inimă, hotărât să testez noii burgeri cu recomandări înalte, deși eram sigur că găsesc un loc duhnind a fum de țigară și plin de puștani de la Bukenthal și Lazăr fugiți de la ore. Și am avut dreptate, miercurea trecută, pe la orele prânzului, Music Pub având absolut toate mesele ocupate de elevi. Media de vârstă este undeva la 18 ani, sper eu. Marea majoritatea fumează în draci, vreo două eleve scriau o temă (după caietul în pătrațele, cred că la matematică), altele își lăsau mesaje în albumul de final de an școlar sau făceau zeci de selfie-uri. ”Ești cea mai tare prietenă, să nu te schimbi niciodată!”.

Cam de aceeași vârstă este și chelnerița aiurită care ne-a luat comanda. De cinci ori, fără exagerare. O dată a uitat, de două ori a întrebat la bucătărie, apoi a avut o întrebare... cât pe ce să-i spunem noi să-și noteze undeva!

Noul meniu se mândrește cu burgerii. Vreo zece, mari și tari. Am ales un cheeseburger și colegul de masă unul cu bacon și alte câteva minuni. Apoi ne-am pus pe așteptat. După o jumătate de oră am zis că e prea mult. După 40 de minute deja îmi rosesem toate unghiile. După 50 de minute eram hotărât să spun că-s o porcărie de local. Mă gândeam, la un moment dat, că în 55 de minute am timp să merg până la Profi sau la Lidl, să cumpăr carne tocată și cele trebuincioase, apoi să încing grătarul, să fac burgerul, să mănânc și tot mi-ar rămâne câteva minute să-mi tihnească. După 55 de minute a venit comanda!

Într-adevăr, burgerii sunt de mari dimensiuni, foarte greu poți mușca din ei, și arată bine. Vin cu cartofi prăjiți crocanți și un sos de iaurt cu verdețuri. Am mâncat cu gura cât a unui piton care-și rupe maxilarul, am mâncat cu toate degetele, cu nasul, cu mâna, cu sos, dar a fost delicios. Părerea a fost împărtășită, cu ceva mai puțin entuzism, și din partea cealaltă a mesei.

Nota a fost undeva la vreo 30 de lei cu tot cu bacșiș, un burger costând între 18 și 23 de lei, după preferință. Băuturile nu sunt scumpe, ca pentru elevi cu părinți înstăriți. O să mai trec doar dacă am timp, mai pe mijlocul verii, când pot bea vreo două beri până vine mâncarea. Și când e vacanță.

Tag-uri: Music Pub

Vizualizari: 3676

Comentarii

23 comentarii

MUSIC PUB FAN

Acum 6 ani

TURNUL SFATULUI : JURNALISTI SECOND HAND CU PRETENTII DE COCALARII FRIPTI
Raspunde

FAN Turnul Sfatului

Acum 6 ani

Ei sunt cocalari ? Uita-te la tine cum scrii ! Ar trebuii sa mergi si tu pe la Music Pub,poate gasesti vre-o fata cu un caiet de romana,spunei sa te invete putina gramatica !
Raspunde

x@2

Acum 6 ani

Apăi nici cu tine nu \"mie\" rușine
Raspunde

Carmen

Acum 6 ani

Exista un proverb: \"rade ciob de oala sparta\", cam asa e si aici. Omul a scris un reportaj, nu te obliga nimeni sa il citesti, daca scrie bine sau rau, decide fiecare, dar nu il acuza pe nedrept, pentru ca spre deosebire de altii, el scrie, adica isi face meseria.
Raspunde

J.C.

Acum 6 ani

Corect ar fi sa si semneze articolele astea. Unele sunt mult prea acide pentru cat de noi sunt localurile respective.
Raspunde

@5

Acum 6 ani

Și dacă le semnează, apare vreo bază și neutralizează acidul? Nu, ai avea tu subiect de înjurat!!! Eu zic că ne fac un serviciu asemenea articol. Nu trebuie să luăm de bun tot ce se scrie, dar măcar avem o informație care ne poate proteja punga și stomacul !
Raspunde

ROMA-MUSIC PUB

Acum 6 ani

KEEP CALM AND EAT BURGERS .....in \" porcaria \" de local ! EU ZIC CA MERITA ASTEPTAREA ! invit onoratii jurnalisti culinari de la turnul sfatului sa incerce un burger de la fast food daca sunt asa de grabiti .
Raspunde

ROMA-MUSIC PUB

Acum 6 ani

KEEP CALM AND EAT BURGERS .....in \" porcaria \" de local ! EU ZIC CA MERITA ASTEPTAREA ! invit onoratii jurnalisti culinari de la turnul sfatului sa incerce un burger de la fast food daca sunt asa de grabiti .
Raspunde

ROMA-MUSIC PUB

Acum 6 ani

KEEP CALM AND EAT BURGERS .....in \" porcaria \" de local ! EU ZIC CA MERITA ASTEPTAREA ! invit onoratii jurnalisti culinari de la turnul sfatului sa incerce un burger de la fast food daca sunt asa de grabiti .
Raspunde

rami

Acum 6 ani

Caut colaboratori pentru publicare anunturi.Se lucrează comod de acasă maxim 3ore/zi.Instruire gratuita oferita sub forma unor lecții prin email.Acest proiect vizeaza piața americana a cartilor electronice.Oferim și solicitam seriozitate.Pentru informații trimiteți textul ”info”la adresa maximbr79***.
Raspunde

gurmand

Acum 6 ani

Burgerii de obicei se comercializează la fast-food.... Aici vorbim cumva, de vreun local de 3 stele Michelin?? Cu asemenea servire cum este descrisă aici, oricât ai fi de subiectiv, de grăbit, de flămând sau cum ai vrea, tot îți vine să pleci. De obicei când intri într-un restaurant, indiferent unde ar fi în lume, intri să mănânci. Că e un pretext pentru o întâlnire, că e doar de foame, tot aia este. Deci dacă stau o oră să-mi aducă un banal burger, scuzați-mă, dar discuția este inutilă.
Raspunde

Lavrin

Acum 6 ani

Am putea veni sa mancam un burger la acest local direct de la un cinema multiplex, daca ar exista asa ceva... Facem un apel catre mai-marii orasului in acest sens!!
Raspunde

exasperat

Acum 6 ani

Facem apel la Asociația Vânătorilor din Sibiu, la Asociația Firmelor de Deratizare, la Asociația Posesorilor de arme din Sibiu, la Asociațiile de Protecție a Animalelor, la Jandarmeria Română, la Poliția Română etc.: dacă-l întâlniți pe acest individ care repetă obsesiv pe stradă cuvântul \"multiplex\", nu ezitați să-l EUTANASIAȚI !!!! Nu mai are scăpare, este periculos, scade ratingul de țară și coeficientul mediu de inteligență din RO. Este periculos și nici o intervenție paleativă nu este binevenită.
Raspunde

ROMA-MUSIC PUB

Acum 6 ani

Stimate \"GURMAND\" si gurmanzi ......da se poate sa se intample ca pt un produs de calitate sa se astepte mai mult ! In plus de asta , cand vezi ca esti intr un local plin de 150 de locuri si nu ai pretentia sa fi ultimul venit dar primul servit , trebuie sa te astepti ca da , comanda va dura ! Prin comparatie , daca nu poti sa faci diferenta intre o cafea la automat de pe strada , care e gata pe loc , si un esspreso adevarat dintr o cafenea buna , nu mai vorbii de burgerii sau de orice altceva de genu ! .....ce s a intamplat vis a vis de timpul de asteptare a comenzii in cauza nu e ceva obisnuit la music pub si s au luat masuri ! se poate sa fi fost o intamplare nefericita ! Deranjant este faptul cum au imbracat domnii jurnalisti tot articolul ( porcarie de local , media de varsta \" sper 18 ani \" , local duhnind a fum etc ) ! Am vazut articole in care anumite locatii erau apreciate cu surle si trambite in rubrica respectiva ! Ce nu stie lumea insa este ca acolo , distinsii jurnalisti , isi beau cafeaua si mananca pe gratis sau sunt buni prieteni cu proprietarii acelor locatii ! Acest lucru ii penalizeaza si ii decredibilizeaza grav pe cei care scriu aceste articole !
Raspunde

Paul

Acum 6 ani

De cand e deschis music pub-ul nu am patit niciodata sa astept atat de mult pentru o comanda...ceea ce da nota ca omul sfinteste locul Draga domnule jurnalist...ingamfarea si cuvintele inutile ti-au fost rasplatite
Raspunde

Radu

Acum 6 ani

Confirm parerea autorului...am fost client ani de zile in aceasta locatie dar dupa 2 evenimente penibile cu chelnerii localului nu mai fac greseala de a imi cheltui banii acolo...din fericire Sibiul e plin de baruri! Pacat de mancare, pizza imi placea mult si sunt sigur ca si burgerii sunt ok, dar niciuna dintre astea nu pot compensa tupeul si nesimtirea unor chelneri!
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Nebunia asta de a scrie articole cu tematică culinară o să vă coste mult peste câțiva ani. Fără supărare, dar mâncați toate porcăriile!
Raspunde

menelaos

Acum 6 ani

Un ziarist bun nu intra în vacanță. Doar aia de ocazie.
Raspunde

@14

Acum 6 ani

Scuză-mi ignoranța, tocați carnea pe loc pentru fiecare, o condimentați, o rulați, prăjiți burgerul 2-3 minute pe fiecare parte, tăiați o chiflă și băgați pufteaua într-o frunză de salată. Pune ce mai vrei tu: brânză, roșie, ceapă, busuioc, flori de tei, sau iasomie și tot nu poate să-ți ia mai mult de 10 min. Dă-o-n ce vrei tu, dar nu e tehnologie nucleară și nici știința rachetelor.
Raspunde

@14

Acum 6 ani

daca scriai corect romaneste, poate te lua careva in seama. Insa tu esti penibilul in aceasta confruntare cu nehalitii.
Raspunde

@20

Acum 6 ani

Nehalit ești tu!! Poate tu vezi vreo crâșmă mai răsărită doar pe la vreo nuntă. În rest...din brișcă. Lasă și tu comentariile de prost gust. Nu mai jigni gratuit!
Raspunde

@21

Acum 6 ani

Sa fim seriosi. Rubrica asta a voastra e expresia vie a neputintei gazetaresti. Incercati sa copiati modele de afara, insa limbajul si abordarea este de satean. Ca si urbea in care cautati crasme rasarite. Poate ca ideea voastra e buna in Paris. Urmeaza sa clasificati dupa prostul vostru gust si bodegile din Mohu?
Raspunde

@22

Acum 6 ani

Nu ai dreptate. Gastronomia este unul dintre modurile actuale de promovare turistica Problema este ca Sibiul este extrem de primitiv si subdezvoltat la acest capitol Asadar nu exista la fel cum nu exista in realitate in industria ospitalitatii Uite ca un exemplu sambata la ora 20 o sa ai pe Travel Chanel Maramuresul apoi saptamana viitoare Brasovul apoi Cluj Constanta si Bucuresti si Delta Dunarii Sibiu nimic , nici macar branza voastra puturoasa nu este pomenita ceea ce este intr-un fel incorect Deci repet TRAVEL CHANNEL nu blogul unui pakistanez mort de foame Daca vreunul din xanaxatii din sibiu pot intele diferenta bine daca nu iarasi bine ca tot ciobani ciorbiti o sa ramaneti Maramuresul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus