Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
28°C

Cele mai populare localuri din Sibiu, pe Instagram

Cele mai populare localuri din Sibiu, pe Instagram

Berlin in Sibiu și Hug the Mug sunt fruntașe în ceea ce privește popularitatea pe Instagram, fie că vorbim de numărul de etichetări, urmăritori sau cele mai apreciate postări.

Potrivit unui studiu realizat pe luna noiembrie de Getout.social, la Sibiu cap de listă pe toate categoriile sunt două localuri – Berlin in Sibiu și Hug the Mug. La capitolul cele mai populare locații de pe Instagram din punct de vedere al engagement rate, pe primele trei locuri se clasează Berlin in Sibiu, Hug the Mug Coffee și Naturojuice, fiind urmate de Syndicat Gourmet și Jules – Bistro Restaurant.

localuri populare instagram sibiu (3)

În clasamentul cu cele mai urmărite locații de pe Instagram din Sibiu, după numărul de urmăritori, se află Hug the Mug cu 1922 followeri, urmată de The Box (1411) și Cotton Pub (1269). Pe următoarele două locuri se mai află Naturojuice (957) și Nod (738).

localuri populare instagram sibiu (7)

La cele mai populare postări pe Instagram din Sibiu din punct de vedere al interacțiunilor per postare, avem din nou Berlin in Sibiu și Hug the Mug, dar și Naturojuice. Pe aceeași listă se află Cotton Pub și Jules – Bistro Restaurant.

Cele mai apreciate postări dintr-un local sibian sunt adjudecate de Hug the Mug, cu 266 inimioare pe o postare. Urmează Cotton Pub, cu 167 inimioare, Naturojuice, cu 131, Syndicat Gourmet a strâns 61 de aprecieri per postare și Pardon Cafe 60.

localuri populare instagram sibiu (2)

OMG NO IG

Utilizatorii de instagram care au fost impresionați de anumite localuri sibiene, au fost șocați să afle că nu au o pagină pe rețeaua de socializare. De aici și acronimul OMG NO IG (Oh my God, no Instagram).

În acest caz a fost creată o listă în care localurile sunt trecute în ordine alfabetică – Benjamin, 585 Fusion Panoramic Restaurant (Golden Tulip), Crama Sibiană, Crama Sibiul Vechi, Jacob, Max, Music Pub și Teatro.

Mai multe liste de acest gen, din Sibiu și alte orașe din România, găsiți pe Getout.social

localuri populare instagram sibiu (1) localuri populare instagram sibiu (6) localuri populare instagram sibiu (5) localuri populare instagram sibiu (4)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus