Miercuri,
24.02.2021
Parțial Noros
Acum
4°C

Jifa Sibiu a finalizat sase cursuri si a calificat aproape 170 de persoane

SC JIFA SRL Sibiu implementeaza cu succes proiectul „Formarea profesională, o nouă șansă, un nou început” - POSDRU 125/5.1/S/135177 proiect co-finanțat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-1013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 5, Domeniul major de intervenţie 5.2.

În parteneriat cu Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală Cluj-Napoca şi Primăria Copșa Mică, Jifa Sibiu a finalizat şase cursuri din cele 20 deja începute şi a calificat până în prezent aproape 170 de persoane în meseriile de bucătar, infirmieră, lucrător în comerţ şi îngrijitoare bătrâni la domiciliu.

Toţi absolvenţii cursurilor de calificare primesc o subvenţie de 700 lei/lună şi un Certificat de calificare recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus