Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Masina in flacari la marginea orasului / Video

O maşină a luat foc în parcarea din faţa fostului magazin Obi. Autoturismul, marca Volkswagen Jetta era nou şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu spun că nu ştiu deocamdată care sunt cauzele incendiului.

„Incendiul la autoturismul Volkswagen Jetta a fost lichidat şi au ars o roată din faţă, compartimentul de la motor şi bordul”, spun reprezentanţii ISU.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, şoferul a observat că o roată nu mai merge bine, a oprit maşina în parcare şi când s-a dat jos a izbucnit incendiul. Deocamdată se cercetează la faţa locului pentru stabilirea cauzelor incendiului.

 

Revenim cu amănunte.

Comentarii

4 comentarii

Explicatie stiintifica

Acum 5 ani

Tare mult le place ciobanilor s-o frece la volan ! Din cauza frecarii se produce caldura si caldura degajata poate initia un incendiu ca cel despre care se vorbeste in articol.
Raspunde

Niculina

Acum 5 ani

Mergeam spre Sura Mica, si dintr-o data din fata venea masina , la care se vedea un furtun atarnand la roata dreapta fata, si foc in jurul lui. Flacara era destul de mare , cuprindea inclusiv roata. Cobora ultima panta de la Sura. Flacara era vizibila .
Raspunde

x

Acum 5 ani

omul a umblat peste tot prin sibiu sa caute un cinema multiplex pana i-o luat foc motorul
Raspunde

@x

Acum 5 ani

cinema iti trebe tie ba incultule? mars in bodega ta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus