Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Politistii au prins un hot din masini. Parchetul l-a lasat liber

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Sibiu au reușit să prindă un bărbat suspect de furt din auto pe raza municipiului Sibiu. În cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a respins propunerea de arestare preventivă și a luat măsura controlului judiciar față de bănuit pentru 60 de zile”, a transmis conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Polițiștii sibieni continuă cercetările în acest caz.

 

Foto: arhivă recontituire politie

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 346

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Troll

Acum 8 ani

Daca aveam multiplex, omul sigur era la film, nu la furat
Raspunde

@1

Acum 8 ani

hai cu Multiplexu din America si mai vorbim. Adu de la tine de acolo din Michigan ceva ideei de multiplex
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 8 ani

daca individul era din valcea titlu articolului ar fi fost: \"valcean prins spargand masini in sibiu, lasat liber de judecatorii sibieni\". pana una alta sibienii dau in cap pe la pitesti, violeaza si omoara prin italia. civilizatie zero la sibiu, numai ciobani.
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Si atunci ce cauti la Sibiu ,prostovane?Stai dracu in Valcea sa bagi la stomac numa\' praz si ciocu mic!
Raspunde

Troll

Acum 8 ani

@2 Il aduc, cum sa nu... unde vrei sa il parchez? :)))
Raspunde

xyz

Acum 8 ani

\"...un bărbat suspect de furt din auto pe raza municipiului Sibiu\" nu inseamna neaprata ca respectivul este din Sibiu. Cele mai multe furturi au fost facute de hoti din alte localitati si asta nu numai in Sibiu, asa ca, domnule valcean cu buletin de Sibiu, de ce nu te duci tu acasa, sa-ti vezi de ograda ta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus