Vineri,
22.01.2021
Partial Noros
Acum
3°C

Parcarea Teatrului, inchisa timp de doua saptamani si jumatate

Autoritățile locale au aprobat cererea de închidere pentru public a parcării de lângă Teatrul Național ”Radu Stanca” pentru perioada 8 iunie (luni) – 24 iunie (miercuri). La fel ca și în anii trecuți, parcarea va fi folosită pentru derularea evenimentelor și organizarea logistică din cadrul Festivalul Internațional de Teatru Sibiu. ”Pe această cale șoferii sunt rugați să utilizeze parcarea Cazarma 90, parcarea de sub zidul Cetății și locurile de parcare de pe aliniamentele stradale din zonă”, este recomandarea  transmisă printr-un comunicat de presă emis de Primăria municipiului Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

@redacția

Acum 5 ani

Când faceți un nou articol despre urmările noii situații în care nu se mai ridică mașinile? E haos în Sibiu!
Raspunde

tica

Acum 5 ani

bai asta a fost o idee a lui bisnitaru tari [isarescu ]cum s-a mai aduca bani la bugetu praduit al tari ,si la-u scos in fata pa abocatu bobrului [ciorbea ] ca s-a faca hoas in tara ,asta [ciorbea ] pentru un os de ros a-r fi instare s-a o vinda si pe masa ,ba de ce s-a ramina bani la comunitatea locala si s-a fie disciplina ,vine politia va da amenzi si ghici unde se duc bani ,ca nu in bugetu local la mitici sa-si faca stadioane si alte mofturi de oameni avuti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus