Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
10°C

Principele Radu al Romaniei a venit la Sibiu sa viziteze scoli si sa isi lanseze ultima carte

Principele Radu al Romaniei a venit la Sibiu sa viziteze scoli si sa isi lanseze ultima carte

Alteţa Sa Regală Principele Radu al României a sosit luni, 8 iunie la Sibiu, unde a vizitat Şcoala Gimnazială „Regele Ferdinand”, Şcoala Gimnazială „Regina Maria” şi Colegiul Naţional „Octavian Goga”.

Vizitele au fost urmate de un popas la Librăria Humanitas, unde Principele Radu şi-a lansat volumul „Regalitatea Astăzi”, publicat la Editura Curtea Veche.

Cititorii pot afla din aceste pagini detalii inedite despre legăturile Casei Regale a României cu celelalte case regale din Europa și, de asemenea, despre cele mai importante evenimente istorice care s-au petrecut în țara noastră, în ultimii 150 de ani – de când datează monarhia română.

Totodată, cartea prezintă și o serie de interviuri și discursuri pe tema regalității în zilele noastre, relatări despre Crăciunul la Săvârșin, Trenul Regal, aniversările MS Regelui Mihai și ale MS Reginei Ana, jurnale de călătorie ale Familiei Regale în alte țări, precum și numeroase articole scrise de ASR Principele Radu al României.

Volumul a fost prezentat de Sabin Luca, directorul general al Muzeului Național Brukenthal, iar oficiile de gazdă au fost făcute de Mihai Copăceanu, reprezentant al librăriei Humanitas din Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

Duda, dudă, dude

Acum 5 ani

Labă meteorică.
Raspunde

@1

Acum 5 ani

De ce nu-i cere Luca 50 milioane , poate asa renoveaza muzeul si nu mai are nevoie de amutor de la mitici?
Raspunde

duda

Acum 5 ani

Terminati ba cu dudele, care print de Romania, ca tara e republica?
Raspunde

belphegor ce te prinde de picior

Acum 5 ani

de unde un preistorician la o carte despre regalitate,orfi fost s-atunci niscai regisori si masonei??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus