Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

CONCURS STUDENTESC “Calea verde in machete"

Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu, in calitate de promotor al proiectului “Calea verde spre dezvoltare durabila”,  anunta lansarea Concursului “Calea verde in machete”, concurs de proiecte – machete in domeniul adaptarii la schimbari climatice. Echipele castigatoare, 5 echipe, vor beneficia de 0 vizita de studiu in Norvegia – instruire universitara/practica pentru studenti, in domeniul adaptarii la schimbarile climatice, pe 0 perioada de 10 zile (23 noiembrie – 02 decembrie 2015).

Desfasurarea concursului prevede o etapa preliminara, de inscriere in concurs, pana la data de 30.07.2015, urmata de realizarea si prezentarea proiectului  – machetei, in etapa a II-a si anuntarea castigatorilor pana la data de 15 octombrie 2015.

Echipele concurente trebuie sa prezinte prin intermediul machetei 0 solutie inovatoare de adaptare la schimbari clirnatice pentru una din sectoarele prioritare, care trebuie abordate in vederea adaptarii la efectele schirnbarilor climatice. In sprijinul realizarii machetei, a cheltuielilor cu materialele achizitionate, se va deconta 0 valoare maxima de 1.000 lei/macheta, in baza documentelor justificative atasate. Concursul se adreseaza studentilor   inscrisi la forma de invatamant cu frecventa, in ciclul de licenta sau masterat, cu preocupari in domeniul adaptarii la schimbari climatice.

Regulamentul oficial al Concursului si documentele necesare inscrierii sunt disponibile pe site-urile: http://www.apmsb.anpm.ro, http://caleaverde.ro/anunturievenimente, https://www.facebook.com/CaleaVerde sau printr-o cerere scrisa adresata organizatorului la adresa Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, Proiect “Calea verde spre dezvoltare durabila”,

Contact: ofiter proiect comunicare Melinda Dragomir, telefon: +40740542008, email: melinda.dragomir@caleaverde.ro

INFORMATII SUPLIMENTARE:

Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu este o institutie publica guvernamentala sub jurisdictia Ministerului Mediului Apelor si Padurilor, un serviciu public deconcentrat, finantat de la bugetul de stat.

Proiectul “Calea Verde spre Dezvoltare Durabila” in valoare totala de 4.546.115 este finantat in cadrul Programului R007 Adaptare la schimbari climatice,   prin fonduri acordate de Islanda, Liechtenstein   si Norvegia prin Granturile SEE 2009 – 2014, cu 0 suma nerambursabila in valoare de 3.822.997,51 euro, la care se adauga cofinantarea si cheltuielile neeligibile asigurate de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor. Proiectul se deruleaza in perioada   ianuarie 2015 – aprilie 2016. Obiectivul   general   al proiectului   consta in reducerea vulnerabilitatii umane si a ecosistemului   la schimbari   climatice   si urmareste elaborarea unui set de bune practici privind adaptarea la schirnbari climatice.

Pentru informatii oficiale despre Granturile SEE accesati www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus