Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Strazile Intrarea Ariesului, Andrei Muresanu si Matei Millo vor fi inchise pentru lucrari

Strazile Intrarea Ariesului, Andrei Muresanu si Matei Millo vor fi inchise pentru lucrari

Din prima zi a săptămânii viitoare trei străzi de cartier din Sibiu vor fi închise pentru lucrări de reparații, estimate să dureze între o lună și două luni. ”Constructorul estimează că strada Intrarea Arieșului va fi redată traficului la jumătatea lunii iulie, strada  Andrei Mureșanu va fi finalizată până în 1 august, iar strada Matei Millo până la jumătatea lunii august a acestui an. Contractul încheiat prevede montarea de noi borduri, așternerea asfaltului pe carosabil și trotuare, amenajarea de guri de scurgere pentru o mai bună evacuare a apelor pluviale și realizarea marcajelor rutiere”,  anunță reprezentanții administrației locale într-un comunicat de presă. Constructorul angajat pentru aceste lucrări - SC Terra Building SA, cu SC DPC SA subantreprenor – va mai interveni în cursul acestei veri pe alte șapte străzi, parte a aceluiași contract de reparații: strada Mirăslău, Aleea Buia, Aleea Geniştilor, strada Avram Iancu, strada Cugir, strada Teliuc și strada Lungă – în spatele blocurilor din zona şcolii generale nr. 18. Pentru toate aceste lucrări, valoarea contractului este de aproape patru milioane de lei fără TVA.
 

  • Încep lucrările de reparații pe străzile din primul pachet pentru care am promovat o procedură de achiziție. Sunt lucrări foarte importante pentru cetățenii din respectivele cartiere și de aceea le avem în vedere însă, pentru realizarea lor efectivă, depindem de ritmul procedurilor de achiziții, anevoioase și consumatoare de timp. Acesta este și motivul pentru care am fixat pentru acest contract un termen mai scurt de execuție, de doar patru luni, pentru a finaliza lucrările chiar anul acesta”, Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu

Foto: Google Earth

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Tribunul

Acum 7 ani

Poate reparati si trotuarele de pe Ariesului caci sunt dezastru.
Raspunde

y

Acum 7 ani

bobalna apare cumva asfaltata ca de trei ani tot ziceti ca o asfaltati, Rusine Primariei
Raspunde

Bai Tribunul

Acum 7 ani

Esti retardat? \"Contractul încheiat prevede montarea de noi borduri, așternerea asfaltului pe carosabil și trotuare, amenajarea de guri de scurgere pentru o mai bună evacuare a apelor pluviale și realizarea marcajelor rutiere”, anunță reprezentanții administrației locale \"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus