Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un tractorist mort de beat a intrat într-o mașină, după care a plecat să se culce

Un tractorist mort de beat a intrat într-o mașină, după care a plecat să se culce

Șoferul unui tractor a lovit ieri o mașină, pe un drum județean din localitatea Șura Mică. Tractoristul, de 41 de ani, nici măcar nu a oprit să vadă ce a lovit și și-a continuat nestingherit drumul. Polițiștii l-au găsit acasă, trei ore mai târziu. Încă mai avea o alcoolemie care ar băga în spital un consumator de ocazie.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 14. Tractoristul a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-un Golf, condus de un sibian în vârstă de 61 de ani. Bărbatul a fost rănit ușor și a sunat la Poliție, să anunțe că cel care l-a lovit a plecat de la locul accidentului. "Imediat după producerea accidentului rutier, până la sosirea echipei de cercetare la faţa locului, conducătorul tractorului a părăsit locul accidentului, fiind identificat de poliţişti în jurul orei 17. În momentul testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat", spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma acestui accident, tractoristul va rămâne fără permis și va avea dosar penal pentru mai multe infracțiuni, inclusiv vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolui și părăsirea locului accidentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus