Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
23°C

Gheorghe Roman: Să ni se întoarcă copiii acasă

Gheorghe Roman: Să ni se întoarcă copiii acasă

Deputatul Gheorghe Roman și-a început campania publică în municipiul Mediaș, în perspectiva alegerilor locale. Roman se află până la alegeri într-o campanie internă, în cadrul căreia se luptă pentru nominalizarea PNL cu Christine Thellmann.

Campania deputatului liberal se axează în principal pe mesajele de susținere ale personalităților locale, dar și lideri ai partidului de la nivel național. Au anunțat până acum că își dau votul pentru Roman prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, profesorii Dan Sima și Viorel Pasc, și fotbalistul de la Gaz Metan Mediaș, Ionuț Buzean.

Într-un mesaj al lui Gheorghe Roman pentru medieșeni, acesta le transmite că poate transforma municipiul, astfel încât cei care au plecat de aici să se întoarcă, iar cei care vor să plece, să renunțe. "Mai sunt câteva luni pana la alegerile locale. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care încă de pe acum și-au exprimat susținerea pentru candidatura mea la funcția de primar al municipiului Mediaș . De asemenea, le mulțumesc tuturor medieșenilor care mă încurajează și sunt alături de mine așa cum au fost și în anul 2012. Sunt convins ca împreună putem să facem din Mediaș un oraș în care copiii noștri, care nu au plecat încă, să rămână, iar cei plecați să găsească aici condițiile necesare și firești pentru a se întoarce cu drag acasă. Cred cu toată convingerea că putem să transformăm Mediașul într-un oraș în care merită să trăiești , un oraș respectat pentru valorile și realizările sale", a declarat Roman.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Plesca Alexandru

Acum 5 ani

Si-a gasit Romantlacul sa candideze de la PNL! El spune ca pune Mediasul la punct dupa ce partidul lui l-a facut praf ? Si minciuna este vorba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus