Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Specialiști din 20 de țări se reunesc la Sibiu pentru a discuta despre securitatea cibernetică

Specialiști din 20 de țări se reunesc la Sibiu pentru a discuta despre securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică va fi tema de discuție în cadrul Congresului Internațional "Cybersecurity în România - platformă de dialog public-privat" de la Sibiu, la care vor participa specialiști din 20 de țări.

"Evenimentul este organizat de către Swiss WebAcademy, împreună cu Security Brokers Internațional (Italia), Agora Group și IntelSeCo. Consiliul Județean Sibiu, Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu și Consiliul Local Sibiu vor fi și anul acesta parteneri principali ai Congresului. Pentru a garanta neutralitatea evenimentului, Ambasada Elveției în România acordă și anul acesta egida sa. Astfel, congresul va avea loc sub înaltul său patronaj și în prezența ambasadorului Elveției în România, E. S. Jean-Hubert Lebet", potrivit Agerpres.

Această ediție se va bucura de susținerea de excepție ITU (Internațional Telecommunications Union, ONU-Geneva), care va sprijini organizarea congresului de la Sibiu, prin participarea reprezentanților departamentului său de securitate cibernetică, prin asigurarea de asistentă tehnică și prin participarea ca speakeri a numeroși specialiști de renume mondial, susțin organizatorii. Potrivit acestora, parteneri ai evenimentului sunt și Serviciul Român de Informații (SRI) și Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Congresul se va desfășura în perioada 23- 26 septembrie.

Foto: www.gandul.info

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus