Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Fostul director Romgaz, Marcel Piteiu, a decedat

Fostul director Romgaz, Marcel Piteiu, a decedat

 

Fost deputat PDL și în mai multe rânduri director al societății Romgaz, Marcel Piteiu, a decedat aseară în București, în urma unui infarct. ”Nu era cunoscut ca fiind suferind de boli grave. A făcut infarct în București”, declară apropiații omului de afaceri.

În februarie 2013, Agenția Națională de Integritate a anunțat public faptul că a sesizat organele competente asupra cu suspiciunilor de conflict de interese și infracțiuni de corupție legate de fostul director Romgaz, Marcel Piteiu.

Marcel Piteiu a părăsit funcția de director general al Romgaz în ianuarie 2012, după ce DIICOT a anunțat începerea urmăririi penale asupra acestuia (alături de alte câteva zeci de persoane) pentru presupuse fapte de complot și subminare a economiei naționale.  De atunci, Piteiu a ocupat funcția de director de Explorare al Romgaz.

ANI a făcut public în 2013 că, în urma unor verificări derulate pe parcursul unui an, Piteiu ar fi semnat în calitate de director al SNGN Romgaz contracte de peste 66 de milioane de lei cu SC Aprov SA, la această din urmă societate fiind și administrator.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 5484

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus