Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Licitații-n cimitir: cinci mese pentru flori și 15 chioșcuri pentru monumente funerare

Serviciul de administrare a Cimitirului municipal a pus în vânzare din această săptămână caietele de sarcini pentru licitația publică de închiriere a 20 de spații comerciale. Este vorba de cinci mese metalice situate în Piața de flori și 15 chioșcuri de lemn situate în incinta cimitirului, chioșcuri destinate construcției și comercializării de monumente funerare. Un caiet de sarcini costă 20 de lei, poate fi cumpărat de la Serviciul de resort până pe 16 octombrie, iar licitația a fost programată pentru 19 octombrie, potrivit unui anunț publicat de reprezentanții administrației locale. Pe lângă oferta propriu-zisă, constituită conform datelor din caietul de sarcini, cei interesați vor mai trebui să depună o serie de acte care să ateste statutul persoanei juridice (act constitutiv, certificate fiscale etc).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus