Marţi,
05.12.2023
Partial Noros
Acum
-2°C

Cel mai prost șofer al anului. Înainte să cadă în groapă, s-a blocat între două bascule | Foto

Cel mai prost șofer al anului. Înainte să cadă în groapă, s-a blocat între două bascule | Foto

Doar 25 de ani are șoferul care poate candida cu cele mai mari șanse la titlul de ”Cel mai prost șofer al anului”. Este din Giurgiu și, în dimineața zilei de miercuri, a vrut să ”scurteze” drumul către Sebeș intrând pe porțiunea de autostradă închisă circulației între Săliște și Cunța. Prin urmare s-a strecurat printre balizele care îl obligau să iasă de pe autostradă. A găsit ”drum liber” și a călcat accelerația. Norocul lui constă în faptul că, imediat după viaductul de la Aciliu, a provocat un stupid accident: a vrut să se strecoare printre două bascule parcate în mijlocul drumului, dar mașina lui nu a încăput și a rămas blocat. Unde e norocul: nici 50 de metri mai încolo, autostrada se întrerupe brusc într-o groapă adâncă de câțiva metri, săpată pentru a reface defecțiunile din terasamentul autostrăzii. ”Bine că au sărit și airbagurile laterale. A avut zile, a ricoșat din cauciuc în cauciuc”, au constatat polițiștii chemați la accident.

accident autostrada (5)

Mai erau patru pasageri

Unii din muncitorii de pe șantier au apucat să discute cu șoferul care mai era însoțit de alți patru pasageri. În urma accidentului dintre bascule, niciunul nu a putut ieși din mașină. ”Numai șoferul știe ce a avut în cap. Totul a fost închis. Am găsit mașina era înțepenită între basculante, a avut noroc că a oprit între ele. A avut și viteză. Șoferul a zis inițial inițial că nu a mai avut frâne, dar numai el știe. Și-au forțat norocul bine și au avut noroc! Mare noroc că au fost mașinile acolo, că altfel se duceau în groapă. Râdem, dar era o catastrofă dacă nu erau mașinile”, povestesc muncitorii.

 

accident autostrada (4)

Amendat de polițiști

Tânărul din Giurgiu a primit 630 de lei amendă de la polițiști pentru că a intrat pe un drum închis temporar. De asemenea, timp de 60 de zile, candidatul la ”cel mai prost șofer al anului” va rămâne fără permis.

Porțiunea pe care a intrat este închisă din august, pentru a permite lucrările de refacere a terasamentului prost executat pe lotul III al autostrăzii Orăștie – Sibiu. Conform estimărilor inițiale, lucrările ar urma să fie finalizate în noiembrie.

 

accident autostrada (9) accident autostrada (8) accident autostrada (7) accident autostrada (3) accident autostrada (2) accident autostrada (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

hai-hui

Acum 8 ani

Asta e mai tare decat vestitul Tarzan din Marginime...
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

sudist cretin. o vrut sa fie smecher pe autostrada inchisa, dar nu i-a mers figura!! :)
Raspunde

x

Acum 8 ani

Daca aveam cinema multiplex, nu mai ajungea asta pana la autostrada.
Raspunde

Sorin

Acum 8 ani

Inca o dovada clara ca unii romani nu dau doi bani nici macar pe cele mai elementare reguli. Smecheria asta e tot mai des confundata ca fiind o calitate, insa nu este asa. Sper sa invete ceva din acest eveniment, insa ma indoiesc. 7 ani de acasa lipsa.
Raspunde

ics

Acum 8 ani

Doar că partea aia pe care șoferul o susține legată de lipsa balizelor și accesul lucrătorilor o pot confirma și eu: Ai aici video cu lucrător care intră pe lângă balizele date la o parte: https://www.youtube.com/watch?v=FnFiEt6OEYs Și mai jos ai printuri cu balize date la o parte, probabil de către lucrătorii care intră cu mașinile și le e lene să le pună la loc, printuri din zile diferite. Nu-s povești, sunt printuri făcute de mine de pe camera mea de bord, imagini surprinse când am trecut pe acolo. Dacă iei în calcul faptul că era noapte, iar șoferul nu cunoștea drumul, s-ar putea să-i dai dreptate șoferului: În data de 02.10.2015 http://i.imgur.com/qDNHAtR.jpg În data de 09.10.2015 http://i.imgur.com/j39OZhE.jpg
Raspunde

z

Acum 8 ani

http://www.stirigiurgiu.ro/celalata-fata-povestii-giurgiuveanului-ajuns-erou-fara-voie-pe-autostrada-de-la-sibiu-voi-da-in-judecata-cnadnr/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus