Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Tentativă de viol în grup. Femeia a scăpat și a fost salvată de un locatar

Tentativă de viol în grup. Femeia a scăpat și a fost salvată de un locatar

O femeie de 32 de ani susține că a scăpat din mâinile a șase bărbați care ar fi încercat să o oblige să întrețină raporturi sexuale, vineri noaptea.

Femeia i-a cunoscut pe cei șase la o discotecă din Mediaș. Au hotărât să plece împreună de la club și s-au înghesuit toți șapte într-o mașină. Tânăra, din Bazna, a fost dusă în Agârbiciu, localitate de unde erau toți cei șase bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani.

În imediata apropiere a localității, șoferul a oprit mașina, iar bărbații au bătut-o pe femeie și au încercat să o violeze. Aceasta a reușit să scape din mâinile lor și a fugit până la prima locuință. A bătut puternic în poartă, iar, spre norocul ei, proprietarul i-a deschis imediat. Localnicul a fost cel care a ajutat-o să sune la numărul de urgență 112 și să povestească ce i s-a întâmplat.

Tânăra susține și că avea două telefoane mobile, pe care agresorii i le-au furat. “Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș. Cei șase bărbați sunt cercetați pentru tentativă de viol, lipsire de libertate și tâlhărie în formă calificată”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ, Luciana Balteș.

Bărbații sunt cercetați în stare de libertate.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus