Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-11°C

Amendă record de la DSVSA Sibiu

Amendă record de la DSVSA Sibiu

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu a aplicat luna trecută o amendă uriașă. Valoarea ei se ridică la aproape 40 la sută din suma totală a amenzilor aplicate în septembrie în toată țara.

”Într-adevăr, și noi am avut o supriză când am văzut cunatumul amenzii, dar acestea sunt reglementările legale. A fost o problemă apărută la o anumită firmă, problemă legată de siguranța alimentară, dar nu vă pot spune numele societății”, a declarat pentru Turnul Sfatului Dan Fărcaș, directorul DSVSA Sibiu.

Amenda s-a ridicat la suma de 40.000 de lei, în condițiile în care, la nivel național, toate DSVSA-urile au cumulat amenzi de 115.600 de lei.

Conducerea DSVSA Sibiu a mai explicat și că scopul instituției nu este să dea amenzi cât mai mari, ci dimpotrivă. ”Amenda nu este criteriu prin care se măsoară hărnicia. Eu cred că este mai important ca toți agenții economici să fie fără probleme, aș prefera să nu trebuiască să aplicăm vreo amendă”, a mai spus Fărcaș.
Sursa foto

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Radu

Acum 7 ani

Spuneti si cui a dat-o! Nu fiti comunisti! Daca mai era Radu sigur nu le-o dadea. El stia cum sa isi faca treaba.
Raspunde

Zorro

Acum 7 ani

Cherry. srl ce amenda a primit pentru dubla vaccinare a animalelor, fapt prin care sanatatea consumatorilor a fost si ea periclitata? Si asta cu buna stiinta a directorului la acea vreme a DSVAS. Asteptam ca acel director sa faca 60 de ani si sa scape de pedeapsa? Incredibila tara si justitie! Rusine!
Raspunde

Emil

Acum 6 ani

Da sunt de acord și cu sancționarea dacă este cazul.dar noi elevi de la Bruk mâncăm de la Kamir Perfect srl situat lângă liceul nostru pe str, Samuel Brukental 1, și acest individ expune Sandwich- urile pe un raft de lemn in calduri mariiiiii nu intr- o vitrină așa cum zice la lege și nimeni nu face nimic,Oare unde sunt angajații DSVSA,ca săptămână trecută 6 elevi am făcut o diaree groaznică.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus