Duminică,
09.08.2020
Partial Noros
Acum
28°C

Trecere de pietoni mutată și stradă cu sens unic ”uitată”

04 Noiembrie 2015 16:56

Trecere de pietoni mutată și stradă cu sens unic ”uitată”

Pentru că există în continuare șoferi care ignoră – din neștiință, uneori – noul sistem de circulație de pe strada Oștirii, Primăria Sibiu reamintește că aceasta a devenit stradă cu sens unic, decizie care – susțin reprezentanții administrației – ”s-a dovedit eficientă din punctul de vedere al fluidizării traficului şi generând în acelaşi timp mai multe locuri de parcare”. ”Reamintim şoferilor că traficul se desfăşoară în regim de sens unic dinspre strada Rahovei spre strada Nicolae Iorga şi îi rugăm să circule cu atenţie sporită, dat fiind faptul că modificările în regimul de circulație sunt recente”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu. Totodată, potrivit administrației locale o trecere de pietoni de pe strada Alba Iulia a fost mutată pentru creșterea gradului de siguranță a pietonilor. Astfel, în urma deciziei Comisiei de circulație de la nivelul Primăriei Sibiu, trecerea de pietoni de pe şoseaua Alba Iulia, din dreptul Penny Market, a fost mutată în dreptul restaurantului Select.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 4 ani

tot la fel "uita" soferii si de sensul unic de pe Oituz sau Dragalina...politia locala ar trebui sa dea amenzi nu sa "reaminteasca"!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus