Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Muzică și teatru pentru copii la Ars Hungarica

Muzică și teatru pentru copii la Ars Hungarica

A zecea ediție a festivalului maghiar Ars Hungarica continuă și în această săptămână. Muzica și teatrul pentru copii sunt activitățile propuse de organizatori pentru aceste ultime trei zile de festival.

Astfel, luni, 9 noiembrie, începând cu ora 21:00 va avea loc un spectacol de teatru Blénessy Enikő – 7, în limba maghiară la Atrium Café bistro&Art. Ziua de marți, 10 noiembrie începe de dimineață cu Teatrul pentru copii Teatrul Plimbăreţ – Nas de cârnat, la Sala mică Thalia, începând cu ora 10:00. La Sala Gong, formația Pankastic va susține un concert, prețul unui bilet fiind de 10 lei, respectiv 5 lei. Seara de marți se încheie cu un alt concert și cu un party, de data aceasta unul de blues-rock al formației Orpheusz, în Music Pub, de la ora 22:00.

În ultima zi a festivalului, miercuri, 11 noiembrie, organizatorii au pregătit pentru cei mici un concert al Formației Libavonat din Ungaria, la Sala Gong, cu începere de la ora 10:00. Festivalul se încheie la Biserica Evanghelică acolo unde va avea loc un conecrt de orgă al unui dintre cei mai renumiți organiști ai Europei, Varnus Xaver. Chiar dacă a mai fost în Transilvania, artistul va avea pentru prima dată prilejul să concerteze pe orga Sauer a Bisericii Evanghelice din Sibiu.

Pentru concert, prețul unui bilet este de 20 de lei, respectiv 10 lei pentru elevi și pensionari.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus