Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Muzică și teatru pentru copii la Ars Hungarica

Muzică și teatru pentru copii la Ars Hungarica

A zecea ediție a festivalului maghiar Ars Hungarica continuă și în această săptămână. Muzica și teatrul pentru copii sunt activitățile propuse de organizatori pentru aceste ultime trei zile de festival.

Astfel, luni, 9 noiembrie, începând cu ora 21:00 va avea loc un spectacol de teatru Blénessy Enikő – 7, în limba maghiară la Atrium Café bistro&Art. Ziua de marți, 10 noiembrie începe de dimineață cu Teatrul pentru copii Teatrul Plimbăreţ – Nas de cârnat, la Sala mică Thalia, începând cu ora 10:00. La Sala Gong, formația Pankastic va susține un concert, prețul unui bilet fiind de 10 lei, respectiv 5 lei. Seara de marți se încheie cu un alt concert și cu un party, de data aceasta unul de blues-rock al formației Orpheusz, în Music Pub, de la ora 22:00.

În ultima zi a festivalului, miercuri, 11 noiembrie, organizatorii au pregătit pentru cei mici un concert al Formației Libavonat din Ungaria, la Sala Gong, cu începere de la ora 10:00. Festivalul se încheie la Biserica Evanghelică acolo unde va avea loc un conecrt de orgă al unui dintre cei mai renumiți organiști ai Europei, Varnus Xaver. Chiar dacă a mai fost în Transilvania, artistul va avea pentru prima dată prilejul să concerteze pe orga Sauer a Bisericii Evanghelice din Sibiu.

Pentru concert, prețul unui bilet este de 20 de lei, respectiv 10 lei pentru elevi și pensionari.

foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus