Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Au semnat ”amiabila”, iar la hotel au observat că au copilul rănit

Au semnat ”amiabila”, iar la hotel au observat că au copilul rănit

Un băiețel de un an și trei luni a fost adus de părinții săi la spitalul din Sibiu, în urma unui accident care a avut loc duminică după-amiaza la ieșirea din Sibiu spre Rășinari. Mașina în care se afla băiatul și părinții lui a fost lovită de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 37 de ani, din Maramureș. Acesta conducea cu viteză ”excesivă” potrivit polițiștilor, iar într-o curbă din zona intersecției cu drumul spre Cisnădioara, a pătruns pe contrasens și a lovit mașina în care se afla băiatul de un an și trei luni. Tatăl acestuia, din Dolj, în vârstă de 32 de ani, a fost de acord să semneze constatarea amiabilă. ”După ce au ajuns la hotel, părinții au observat că băiatul lor are urme roșii pe cap. L-au dus la spital, unde s-au descoperit fisuri la baza craniului copilului. Tamponarea a fost reîncadrată, prin urmare, la accidente”, arată polițiștii sibieni.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4248

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

ion

Acum 8 ani

daca adultii nu au avut nimic iar copilul are "capul spart" atunci inseamna ca acel copil nu era in scaun ptr copii din pacate. Parinti incostienti!
Raspunde

Dr. House

Acum 8 ani

Ioane, Ioane... Fisurile la baza craniului demonstrează contrariul, probabil copilul s-a lovit tocmai in scaunul de copil, în tetiera acestuia. Craniul unui copil de un an este fragil, uneori nici fontanela nu este complet închisă. Dobitocul de MM nu are nici o vină, nu? Părinții sunt de vină. Doamneeee...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus