Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
34°C

Locuri de muncă pentru studenții care vor să lucreze ȋn Germania 

Locuri de muncă pentru studenții care vor să lucreze ȋn Germania 

 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim două luni). Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

”Menționăm că pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană. Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania”, spun reprezentanții AJOFM Sibiu.

Studenții și masteranzii care au domiciliul ȋn județul Sibiu sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor nr.51A, et.4, cam 440, pentru a-și ȋnregistra dosarele. Ȋnregistrarea se va realiza ȋn perioada 3.12.2015 - 15.01.2016, ȋn intervalul luni – joi, orele 9:00 – 15:30 și vineri orele 9:00 – 12:30.

Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, se pot afla la numărul de telefon 0269-210882 int.119 sau accesând site-ul A.J.O.F.M Sibiu, www.sibiu.anofm.ro.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus