Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Centrul Sibiului, luminat de alte 100.000 de leduri multicolore | FOTO -Video

Centrul Sibiului, luminat de alte 100.000 de leduri multicolore | FOTO -Video

Câteva sute de sibieni au numărat, vineri seara, secundele până la pornirea instalațiilor de lumini amplasate pe pietonala Nicolae Bălcescu, în cadrul evenimentului Sibiu Lights and More. ”Este al treilea an de feerie, un eveniment unic în România. Peste 100.000 de leduri multicolore se vor aprinde în centrul Sibiului. Facem ce putem pentru a aduce în acest oraș culoare și feerie. Ne bucurăm să vă vedem în număr mare aici și să văd că sunt și numeroși turi”, au transmis organizatorii de la Be Creative înainte de pornirea instalațiilor, montate de o echipă din Italia.

Instalațiile amplasate în centrul Sibiului sunt diferite, în mare parte, de cele de anul trecut, deși culorile sunt menținute. În plus față de primele două ediții, acum a fost amplasată și o filigorie în zona magazinului Floașu. Luminile vor fi aprinse în fiecare seară până pe 30 decembrie, iar pe 13, 18, 19 și 22 decembrie sunt programate o serie de concerte în cadrul Sibiu Lights and more. Evenimentul este înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind cofinanțat de Consiliul Local.

lights and more (1) (Copy)

Sibiu lights and more 2015 (32) Sibiu lights and more 2015 (10) Sibiu lights and more 2015 (47)

Sibiu lights and more 2015 (27) Sibiu lights and more 2015 (12)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

joseph

Acum 8 ani

HIDOS ....JALNICA PRIVELISTE!:))))
Raspunde

dave

Acum 8 ani

As lua o drujba sa tai jos stâlpi cu asemenea uratenii!! De ce trebuie de cativa ani sa trecem prin acelasi chin si sa vedem "poluarea" asta vizuala? :(((
Raspunde

cetateanul

Acum 8 ani

Felicitari celor care au lucrat pe acest proiect gandindu-se cum sa ne aduca bucurie in suflet si un stop de frumusete langa noi. Felicitari pentru frumoasle imagini ale TS! Desigur, cui nu-i place, are libertatea de a sta in casa, incruntat si inversunat...de gustibus...dar a critica ceva nu te face mai cult sau mai inteligent. Sarbatori fericite!
Raspunde

ZAU

Acum 8 ani

Un Kitsch cum rar ti-e dat sa vezi. Daca tot avem cladiri istorice de ce nu le punem in valoare luminandu-le si aducem astfel de mizerii ? Atmosfera din centru este de balci, in nici un caz de targ de Craciun. Nu avem un parc pentru copii, nu avem un cinematograf, nu avem teatre dar ne vrem capitala culturala, in schimb dam banii de leduri de rahat. Jenant madam Fodor. De plimbari cu masina prin Piata Mare insa esti buna...
Raspunde

@.@

Acum 8 ani

Democratia & problemele aferente (orice nimic are drept de vot-una din ele). Bine ca nu sunt marile proieste sau evenimente la cheremul majoritatii, altfel vai de noi, a se vedea alegerile !
Raspunde

cetateanul

Acum 8 ani

In cazul in care exista critici de arta in densitate mare, recomand Primariei sa nu mai adopte o tema legata de Targul de Craciun( targ=balci) ci ceva gen" Tematica Craciunului la pictorii flamanzi", asta ptr. toate elitele culturale ale Sibiului ce au acces la net.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus