Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-2°C

Crimă în Ceata Junilor. Un tânăr înjunghiat

Crimă în Ceata Junilor. Un tânăr înjunghiat

Un tânăr de 34 de ani și-a pierdut viața azi-noapte, după ce a fost înjunghiat de un coleg din Ceata Junilor.

Bărbații din Bradu și-au dat întâlnire aseară, în fața Căminului Cultural, ca să organizeze Ceata Junilor și colindatul de Sărbători. Unul dintre localnici, în vârstă de 27 de ani, și-a adus, însă, și cuțitul cu el. Avea o altercație mai veche cu un alt localnic, iar aseară, cearta s-a amplificat și bărbatul de 34 de ani a fost înjunghiat.

Colegii de ceată ai celor doi au sunat imediat la numărul de urgență 112. Pentru că și-au dat seama că starea vecinului lor este gravă, nu au mai așteptat ambulanța și au pornit-o cu mașina spre Sibiu. S-au întâlnit cu mașina de salvare pe drumul național, în preajma localității Veștem. Echipajul medical nu a mai putut, însă, decât să constate decesul tânărului înjunghiat.

Autorul crimei a fost dus aseară la audieri, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Huffy

Acum 6 ani

"A murit în mașina prietenilor, care nu au mai așteptat sosirea ambulanței" Acesta este descrierea pusa de voi pe Facebook. Ce intelegeti din asta? Cand vad asa ceva, incepe sa ma doara parul tuns acum 3 ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus