Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Alți trei parlamentari răspund. Un mail intrat în spam, un om ocupat și altul întârziat  

Alți trei parlamentari răspund. Un mail intrat în spam, un om ocupat și altul întârziat  

La începutul săptămânii trecute, Turnul Sfatului a transmis celor 11 parlamentari de Sibiu un mail în care li s-a solicitat să comunice ce a fost bun în 2015, ce-și propun în 2016 și dacă își mai doresc un mandat la alegerile de anul viitor.

Din 11 parlamentari, doar 10 au adresa de mail trecută pe pagina personală de pe cdep.ro sau senat.ro. Ioan Axente nu are trecut nici un mail. Au rămas 10.

Din cele 10 mailuri transmise, unul s-a întors înapoi. Adresa nu mai există. Este cazul senatorului Ion Ariton.

Din cei nouă parlamentari rămași, doar patru au răspuns punctual, în timpul săptămânii: Ioan Tămâian, Nicolae Neagu, Ovidiu Ganț și Mircea Cazan. Răspunsurile lor le puteți citi aici. Un al cincelea, Gheorghe Roman, a răspuns că el nu va răspunde decât după publicarea sondajului de opinie intern, al PNL.

Iacob Pușcaș: vreau creșterea nivelului de trai al tuturor românilor

Duminică seară a mai venit un mail. Al lui Iacob Pușcaș, deputat UNPR. ”Ca să răspund întrebărilor dumneavoastră, vă comunic următoarele:

- obiectivul major care m-a determinat să intru în politică a fost, este și va fi creșterea nivelului de trai al tuturor românilor aflați în țară și străinătate. Pentru 2015 acest aspect s-a concretizat printr-un proiect legislativ care privește în primul rând tinerii, dar și mediul de afaceri. Programul primul loc de muncă inițiat este o mână de ajutor pentru tinerii aflați la început de drum dar și pentru angajatori care beneficiază de nenumarate facilități. În urma analizei pe care o voi efectua spre finalul mandatului, voi decide dacă în continuare pot să-mi aduc contribuția la atingerea obiectivelor inițiale”, a răspuns Iacob Pușcaș.

Raluca Turcan: Mailul a intrat în ”spam”

Luni a mai venit un mail: deputatul Raluca Turcan scrie că mailul transmis de Turnul Sfatului a intrat în ”spam”. L-a observat doar după apariția articolului în ziar. ”Pentru corecta informare, întrebările au intrat în spam. În plus, nu cred că a existat vreo situație în care sa fiu contactată și să nu reacționez”, scrie Raluca Turcan.

Inițiativa Turnul Sfatului a dorit să verifice în primul rând dacă aleșii sibienilor ăși verifică mailul, din acest motiv aceștia nu au fost contactați și pe telefonul mobil. Asta pentru că sibienii care i-au votat nu le cunosc numerele de telefon, una din posibilitățile cele mai simple de a intra în contact cu aceștia fiind mailul.

Sorin Ilieșiu: Am fost excedat de probleme

Luni seară, și senatorul Sorin Ilieșiu a reacționat la mail. ”Îmi cer scuze, dar am fost excedat de probleme și până în prezent nu v-am putut răspunde la întrebări. Dacă nu e prea tarziu, care e termenul pentru a vă trimite răspunsurile?”, a scris și Sorin Ilieșiu.

SIngurul parlamentar care nu a reacționat deloc este social-democratul Gheorghe Frăticiu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Aoleu

Acum 5 ani

Ii luara
Raspunde

Aoleu

Acum 5 ani

prin surprindere, le sunt plecați scribii.p.s am intenționat sa scriu "luarati" dar a zburat prima parte.
Raspunde

alzara

Acum 5 ani

A vota la "parlamentare" - similar cu trădarea națională .Vezi șantajul cu pensiile specialw !
Raspunde

RalucaTurcanIgnoraCetatenii

Acum 5 ani

Nu va asteptati ca deputatul Raluca Turca sa va raspunda la emailuri dupa alegerile parlamentare! I-am trimis nenumarate emailuri, dar niciodata nu am primit rapuns. Probabil le redirecteaza in SPAM cand e obosita ...
Raspunde

John Qasapul

Acum 5 ani

Să-mi bag p..a în toți ”parlamentarii” de Sibiu -de fapt niște căpușe!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus