Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

e-Mentor. Proiect pentru 1.500 de profesori

e-Mentor. Proiect pentru 1.500 de profesori

Peste 1.500 de cadre didactice, din mediul preuniversitar și universitar, au fost beneficiari ai proiectului ”e-Mentor: Dezvoltarea de competențe și abilități TIC și Mentorat educațional al persoanelor cu dizabilități, pentru profesori". Proiectul derulat de către Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, a fost cofinanțat din Fondul Social European – „Investește în oameni!”, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, perioada de implementare fiind mai 2014 – decembrie 2015. ”Prin intermediul proiectului, peste 1500 de cadre didactice din învățământul preuniversitar și superior din România au beneficiat de programe de formare, în ceea ce privește îmbunătățirea compețentelor de utilizare a Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) în activitatea didactică și mentorat educațional al persoanelor cu dizabilități. Programele de formare au urmărit creșterea nivelului abilităților și informării cadrelor didactice cu privire la TIC, metode interactive de e-learning în vederea utilizării extensive a acestora în activitatea didactică și a îmbunătățirii rezultatelor procesului educațional pentru persoanele cu dizabilități”, arată Daniel Mara (foto), managerul de proiect. Conferința de închidere a proiectului a avut loc pe 11 decembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus