Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Indemnizații cu 10% mai mari pentru Cindrea, Luca și Șovăială: chiar ne întrebam ”când”?

Indemnizații cu 10% mai mari pentru Cindrea, Luca și Șovăială: chiar ne întrebam ”când”?

În urma publicării în Monitorul Oficial a noilor normative referitoare la salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cei trei șefi ai Consiliului Județean Sibiu vor beneficia de luna aceasta de indemnizații mărite cu zece procente. Creșterea indemnizațiilor va fi supusă votului consilierilor județeni în ședința de joi, iar ca urmare a adoptării acesteia – în cazul unui vot pozitiv – președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, va avea o indemnizație lunară de încadrare de 7.240 de lei. Cei doi vicepreședinți ai administrației județene, Constantin Șovăială și Marcel Luca, vor avea o indemnizație lunară de 6.458 de lei. ”Eu cred că a venit momentul ca și demnitarii să beneficieze de această majorare de 10%. Căci dacă mai stăteam mult așa, o parte din funcționarii publici chiar ne și depășeau ca salarii. Noi până acum nu am beneficiat de nicio majorare. Corect este ca și noi să beneficiem de această creștere, având în vedere responsabilitățile pe care le avem în cadrul instituției și locul nostru în ierarhie. Este binevenită această creștere. Nu este mare, dar ne mulțumim”, a declarat Constantin Șovăială (foto), pentru Turnul Sfatului.

”Noi ne-am luptat pentru salariați, pentru personalul contractual, pentru funcționarii publici și chiar ne întrebam nouă când ni se mai măresc veniturile. Căci răspunderea este destul de mare. Cine nu crede, să vină în locul nostru să semneze”, Constantin Șovăială, vicepreședinte CJ Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

M

Acum 6 ani

Infractori plătiți din bani publici.....strigator la cer
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Votați de noi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus