Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

400 de posturi disponibile la cules mazăre în Danemarca

400 de posturi disponibile la cules mazăre în Danemarca

Agenţia   Naţională  pentru  Ocuparea  Forţei  de  Muncă  organizează, în luna februarie 2016 o selecţie  pentru lucrători în agricultură  (culegători de mazăre) pentru Danemarca.

”Danemarca oferă aproximativ 400 de locuri de muncă pentru recoltarea mazărei în Portugalia deoarece angajatorul danez deţine în această ţară o filială a firmei daneze Greenpeas”, potrivit AJOFM Sibiu.

Cerinţe:

-vârsta minimă 18 ani;

- rezistenţă la muncă fizică grea, indiferent de climă;

-experienţă în munca agricolă-avantaj;

-lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului;

-toleranţă şi respect pentru colegii din echipă;

-onestitate şi responsabilitate în toate situaţiile;

-atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei;

- cunoştinţe de limba engleză nivel minim.

Mai multe informaţii despre muncă se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.

”Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Salariul minim pe lună/persoană pentru 172 de ore de lucru este de 690 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg /lună, se va plăti pentru fiecare kg cules în plus, 0,35 euro/kg. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei portugheze.

Transportul dus-întors România-Portugalia este în responsabilitatea lucrătorului. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit fiind asigurat de angajator. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Durata contractului: 1 martie - 1 iunie 2016. Program de lucru 6 zile/săptămana. Munca începe devreme dimineaţa si se termină în jurul prânzului.

Mod de aplicare:

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, cu poza inclusă, pe adresa de e-mail: [email protected]. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 1 februarie 2016.  Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

De asemenea, persoanele interesate trebuie să se înregistreze  în evidențele ANOFM la sediul AJOFM Sibiu  strada Morilor, numărul  51 A etaj 4, camera 440, telefoane: 0269.21.08.82 interior 119  şi 0269.23.77.19, iar actele necesare pentru înscriere  sunt următoarele:

- copie BI./CI sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase luni;

- CV model  EUROPASS în limba  română cu poză inclusa;

- cazier judiciar în original care să ateste că nu au  antecedente  penale

  (termen de valabilitate şase luni);

- adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”;

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Jokero

Acum 7 ani

Acum in mai urmeaaza interviul sa vedem, dar se cam cere si engleza belea si acum in mai parca este interviul nu se pleaca asa usor.
Raspunde

Predescu Lorena Delia

Acum 6 ani

As dori sa merg si eu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus